Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Şüphelisi K.K. isimli şahıs; Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı görevlilerce çok yönlü olarak yürütülen soruşturmada hiçbir ayrıntıyı atlamadan titiz bir çalışma yaparak şüphelinin Güneysu ilçesinde bir köy evinde saklandığını tespit edildi. Yapılan operasyon sonucu şüpheli K.K. tespit edilen adreste yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan işlemlerin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Rize'nin Alipaşa mevkiinde uygulama noktasında görevli personelin yapmış olduğu uygulama esnasında 61 plakalı bir araç içerisinde ve araç içerisinde bulunan 3 şahıs üzerinde yapılan kontrollerde; - Ö.K. isimli şahsın üzerinden 1 adet şeker diye tabir edilen uyuşturucu madde ve folyoya sarılı halde içime hazır esrar maddesi ele geçirildi. O.K. isimli şahıs üzerinde beyaz naylon poşette 10 adet uyuşturucu hap ve 1 adet Beratta Gordone ibareli seri numarası bulunmayan ruhsatsız tabanca, şarjör ve şarjöre takılı vaziyette atışa hazır şekilde toplam 9 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.
Ayrıca; 53 plakalı bir araç içerisinde yapılan kontrollerde E.G. isimli şahıs üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör ve şarjöre takılı vaziyette 14 adet fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıs yapılan işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Editör: Haber Merkezi