Rize Belediyesi'nin ikram ettiği yemeklerle vaiz eşliğinde iftarlarını yapan vatandaşlar, Ramazan'ın Onuncu gününde oruçlarını Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın da iştiraki ile hep birlikte açtı. Kültürpark Altın ve Taç salonda yaklaşık 1800 kişi oruç açmanın hazzını yaşadı.

Malatya’da İş Yeri Yangını Korkuttu Malatya’da İş Yeri Yangını Korkuttu

Sahil dolgu alanı üzerinde Lokanta ortamında verilen kaliteli hizmetle ev yemeklerini aratmayacak şekilde hazırlanan Gönül Sofrası, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda binlerce vatandaşın dualarla orucunu açmasına vesile oldu.
Başkan Kasap, Yine Çocukların İlgi Odağı Oldu…

İftar Yemeklerinde Rize'li hemşehrilerini yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Kasap, herkesin tabağına yemek doldurdu, sohbet etti ve İftar larını birlikte açtı. Başkan Kasap, Gönül sofralarında,' önümüze gelen tüm yemekleri Rizeli esnaflarımız ve İstanbul daki hemşehrilerimiz yaptıkları bağışlarla karşılıyorlar biz de belediye olarak tüm işçiliğini yaparak vatandaşlarımıza sunuyoruz. Allah kabul etsin' dedi.Gönül sofrasında çocukların ilgi gösterdiği Başkan Kasap, iftar ve dua sonrası bütün çocuklarla hatıra fotoğrafı ve selfi çekti.

Editör: Haber Merkezi