Sergi açılışına Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekili Hasan Karal, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize İl Jandarma Komutanı Albay Semih Çoşkun, Rize İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Darbe girişiminin üzerinden yaklaşık bir yıl geçtiğine değinen Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 15 Temmuz gecesi ülkemizin çok ciddi bir bedel ödediğini belirtti. Fotoğraf sergisinin açılışında konuşan Rize Milletvekili Hasan Karal, 15 Temmuz'u unutmamak ve unutturmamak adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu vurguladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla '15 Temmuz Milli İradenin Yükselişi' fotoğraf sergisinin açılışına katılan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, '15 Temmuz Darbe Girişimi'nin bir yılı dolmak üzere. Şehitlerimize rahmetle yad ederken, gazilerimize minnet duygularımızı sunuyoruk. Rize olarak hep birlikte buradayız. 15 Temmuz'da göstermiş olduğumuz direnişi, ömür boyu sürdürmenin gayreti içerisindeyiz. 15 Temmuz'u hiç unutturmayacağız, yaptığımız figürlerle daima hatırlatacağız' dedi. Gelecek kuşaklara bu hainliğin anlatılmasını ve aktarılmasını sağlayacağını ifade eden Başkan Ksaap, şehitlerimize Allah'tan rahmet dileyerek, Cumhurbaşkanımızın şehri Rize'de dimdik ayakta olduğumuzun mesajını verdi.

Kuyumcu Soygunuyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı Kuyumcu Soygunuyla İlgili 3 Kişi Tutuklandı


Editör: Haber Merkezi