155 Polis İmdat hattının ilimizde yaygın kullandırılmasına yönelik çalışmalar meyvelerini veridi. İhbar hattını arayan bir kişi uyuşturucu satıcılarının suç üstü yakalanmasını sağladı.

Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu Çelik Kanatlar Rize'de Çocuklar İçin Uçtu

Önceki gün bir vatandaş 155 Polis İmdat Hattını arayarak Müftü Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığını ihbarda bulundu. Bunun üzerine, yapılan ihbarı değerlendiren Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, M.K. isimli şahsın A.U. isimli şahsa içime hazır vaziyette 3 adet sarılmış esrar maddesini satarken suçüstü yakalandı. M.K. isimli şahsın yapılan üst aramasında 10 adet sarılı vaziyette içime hazır esrar maddesi ve 10 adet ecstacy hap ele geçirildi.

A.U. isimli şahsa Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçundan işlem yapılmış, akabinde salıverilmiştir. M.K.isimli şahsa ise 'Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmalatı Ve Ticareti' (TCK188) suçundan adli işlem yapılmak üzere gözaltına alınmış, mevcutlu olarak sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Editör: Haber Merkezi