Rize 2053 projesi dahilinde Rize Belediye Başkanlığı öncülüğünde, Rize Valiliği, Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleri, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü sponsorluğunda çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamak istedikleri yer ile ilgili hayal kurmaları ve bu konuda görüşlerini yansıtmaları sağlandı.Yarışmada resimde 102 eser, kompozisyonda 23 eser değerlendirmeye tabi tutuldu. Yapılan ilk değerlendirme sonucunda her iki kategoride de beş eser belirlendi.

Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

'2053'te Böyle Bir Rize 'de Yaşamak İstiyorum' konulu resim ve kompozisyon yarışmasında ilk beşe giren öğrenciler belli oldu. Öğrencilere ödülleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Kültür Müdürü İsmail Hocaoğlu tarafından takdim edildi. Resim sergisinin açılışında konuşan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap şunları ifade etti: '2053'te çocuklarımıza bırakacağımız Rize'nin hayalini kurarak resim yapmaları, duygu ve düşüncelerini yazdıklarıyla dile getirmeleri bizler için çok sevindirici. Bizlerde onlara hayal ettikleri Rize'yi yapmak, düşlerini gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum.

Ödül töreninin ardından resim sergisini gezen Başkan Kasap ve Emre Nebioğlu katılımcı öğrencilere ve ailelerine teşekkür ederek salondan ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi