24 Haziran'da özelde Rize genele Türkiye rekor bir oyla güçlü hükümet ve güçlü meclis için tercihini Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'den yana kullanacaktır.' dedi.AK Parti Rize Milletvekili Adayı Avcı, Rize'nin Ardeşen ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlerinde esnafla kucaklaşan, vatandaşların taleplerini dinleyen Avcı, 24 Haziran'da Rize'den rekor bir oy oranı beklediklerini vurguladı.

-24 Haziran 16 Yıllık Birikimin Hasat Dönemi Olacak
24 Haziran seçimleri gelişmiş büyük Türkiye'nin kapılarının aralandığı, 16 yıllık AK Parti birikiminin hasat dönemi olacaktır. Kuruluşunu ve dirilişini tamamlamış milletimizin yeniden yükselişi olacaktır. 24 Haziran bu şahlanışın miladıdır.

-Yerli ve Milli Projelerle Güçlü Türkiye Olacağız
Milletimize hesap verdik. Milletimizde dertleştik. Eski Türkiye'de olduğu gibi kapalı kapılar ardından pazarlıklar yapmak yerine milletimizin gözü önünde muhasebe yaptık. Milletimize olan saygımız ve sevgimiz gereği bu siyaset tarzımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet diyerek yerli ve milli düşüncelerle birleşerek el ele vererek Türkiye mücadelesine devam edeceğiz.

-Türkiye'yi Her Alanda 3'e Katladık
Eğitimden sağlığa, enerjiden ulaşıma dek bütün alanlarda 16 yılda büyük kazanımlar elde ettik. AK Parti olarak bütün gücümüzle 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine yorulmadan, duraklamadan ilerleyeceğiz. 108 üniversite açık. 2 bin 70 yeni derslik yaptık. 1870 yeni spor tesisi açtık. Ülke genelinde 3 bin 480 yeni hastane inşa ettik. 19 bin 100 km bölünmüş yol yaptık. 29 yeni havalimanı inşa ettik.

RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak? RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak?

-Rize'nin 150 Yıllık Rüyaları Gerçek Oldu
AK Parti ile başlayan ve yüzyıllık rüya olan Ovit Tüneli şu an ulaşıma açılmış durumda. Bunun yanında dünyanın deniz üzerinde yapılan 3. büyük havalimanı olacak Rize Artvin Havalimanı'nda ise çalışmalar son sürat devam etmektedir. Bu yatırımlar dikkate alındığında Rize'nin tarım, turizm ve oluşan yeni ticaret yolları sayesinde büyüyüp gelişme göstereceğine inanıyorum.

-Rize Rekor Oy İle Destek Verecek
Rize'nin evladı, bağrıdan çıkan dünya lideri kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a rekor bir oy oranı ile destek vereceğiz. Mecliste de onun göstermiş olduğu adaylara, AK Parti milletvekillerine de bütün dünyaya cevap niteliğinde rekor bir oyla destek vermeliyiz.

Editör: Haber Merkezi