Kaymakam ve vali yardımcılarının atamasını düzenleyen Mülki İdare Amirleri kararnamesi yayınlandı. Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlanan son kararname ile Çamlıhemşin kaymakamlığından Malatya Kuluncak Kaymakamlığına atanan Okan Daştan'ın ataması ilçede şok etkisi yaptı.

Birçok vatandaş atamaya sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Kaymakam Daştan'ın atamasını sabahın erken saatlerinde duyan ilçeye bağlı 24 köy 10 mahalle muhtarı adeta şok geçirerek sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunarak atamaya tepki gösterdi.

Rize'de 47 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu Rize'de 47 Yaşındaki Adam Evinde Ölü Bulundu

Pazartesi günü toplanma kararı alan muhtarlar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri bakanı Süleyman Soylu'ya mektup yazarak atamanın durdurulmasını isteyecekleri vede ardından Ankara'ya toplu şekilde gidip Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde atamanın durdurulmasını isteyecekleri öğrenildi.

Çamlıhemşin Kaymakamlığına atandığı günden beri yaptığı çalışma ve hizmetler ile her zaman vatandaşın yanında olan kaymakam Daştan ilçeye yapılan bütün hizmetlerde özel çaba sarf etmişti.

İlçeye geldiği günden beri kapısı her zaman halka açık olup kimseyi kapısından çevirmeyen kaymakam Daştan, yetim ailelerin, kimsesizlerin ve sorun sıkıntısı olan halkın yanında yer alması Çamlıhemşinliler arasında büyük bir sevgi kazanmasına sebep olmuştu.

Yaptığı başarılı çalışmalar ile halkın takdir ve sevgisini kazanan ilçe kaymakamı Daştan'ın ataması akıllara acaba bazıları başarıyı ödüllendirmek yerine cezalandırıyor mu sorusunu akla getirdi.

Editör: Haber Merkezi