Rize Merkeze bağlı Yeniköy, Boğaz, Paşakuyu, Hayrat ve Çiftekavak Mahallerinde yapılan altyapı ve zemin iyileştirme çalışmalarını inceleyerek teknik ekibinden bilgiler aldı.

Başkan Kasap incelemede yapmış olduğu açıklamada, 'Bu yatırımlar doğal afetlerle ortaya çıkan yatırımlardır. Rize'mizin tabiat ve iklim koşullarının ortaya koyduğu ekstra masraflar ve çalışmalardır. Bu çalışmalarımızın 5 tanesi hemen hemen tamamlanma aşamasına geldi. Yaptığımız incelemede şunu gördük. Çalışmamız sadece bu günkü şartları düzeltmekle kalmayarak, önümüzdeki 30 yıl içerisinde ortaya çıkabilecek zararların önlenmesine yönelik olarak da tedbir niteliğindedir.' dedi.

Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 2 Tutuklama

3 MİLYON TL'LİK YATIRIM
Başkan Kasap, 'Çalışmalarımız önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tamamlanacaktır. Bunların maliyetlerinin bir kısmı Afet Genel Müdürlüğü'nden ve bir kısmı da belediyemizden karşılanmak üzere yaklaşık 3 Milyon TL'ye yakın bir mebla oluşturuyor. Bu çalışmalarımız, hizmet alanında göz önünde olan şeyler değildir. Rize'mizin daha yaşanabilir olması noktasında atılması gereken adımlardır' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi