3 futbolcunun ayrılığı Çaykur Rizespor Kulübü tarafından resmi siteden duyuruldu. Çaykur Rizespor Kulübü Ümit Bozkurt, Lincoln ve Kaya Tarakçı'ya kulübe vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve futbol yaşantılarında başarılar diledi.

LINCOLN BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI

Çaykur Rizespor`un, sezon başında Brezilya Serie A ekiplerinden Gremio'dan büyük umutlarla transfer ettği Lincoln Henrique Oliveira dos Santos beklenen katkıyı veremedi. 19 yaşındaki genç Brezilyalı yeşil-mavili forma ile toplamda 9'u ilk 11 olmak üzere 20 maça çıktı. Bu maçlarda Lincoln 3 gol attı. Lincoln attığı 3 golün tamamını Gaziantepspor karşılaşmasında attı. Ligin 2. yarısında Rize'de oynanan ve Çaykur Rizespor'un 5-1 kazandığı Gaziantepspor maçında genç sambacı attığı 3 gol ile hat-trick yapmıştı.

ÜMİT 49 MAÇTA FORMA GİYDİ

Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu Çaykur Rizespor-Başakşehir Rekabetinde 18. Randevu

2015-2016 sezonunun devre arasında Sivasspor'dan Çaykur Rizespor'a transfer olan Ümit Kurt 2,5 yıllık Çaykur Rizespor macerasında 20 kez Süper Lig'de, 20 kez Spor Toto 1'inci Lig'de ve 9 kez Türkiye Kupası'nda olmak üzere 49 maçta forma şansı buldu. Ümit bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırdı.

KAYA 1 MAÇTA ŞANS BULDU

Takım ile yolları ayrılan bir diğer futbolcu olan 37 yaşındaki deneyimli kaleci Kaya Tarakçı ise bu sezon devre arasında BB Erzurumspor'dan transfer olduğu Çaykur Rizespor ile sadece 1 maça çıkabildi. Kaya ligin 26. haftasında Gaziantepspor ile oynanan ve Çaykur Rizespor'un 5-1 kazandığı maçta kaleyi korumuştu.

Editör: Haber Merkezi