Rize Valisi Bektaş, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; 'Milletimizin bağımsızlık uğruna gösterdiği azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği büyük zaferin 95. yılını ve hemen ardından da toplumsal dayanışma ve birliğimizin temel taşlarından olan, hoşgörü ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı Kurban Bayramını millet olarak karşılamanın mutluluğu içindeyiz.
Şanlı tarihimizdeki dönüm noktaları, millet olarak nereden gelip nereye gittiğimizi, kutlu yürüyüşümüzün mana ve değerini bizlere en güzel şekilde hatırlatmaktadır.30 Ağustos Zaferi de, böyle bir dönüm noktası olarak hepimiz için gurur ve iftihar vesilesidir. Milli ve dini bayramlarımız; yaşamımızı zenginleştiren, bizi biz yapan değerlerimizi bir kez daha hatırlayarak toplumsal birlikteliğimizin güçlendiği günlerdir. Bu günlerde dostluklar tazelenir, kardeşlik duyguları pekişir, dargınlıklar unutulur, kimsesizler ve yaşlılar hatırlanır.

Kaçak Tütün Mamulleri Ele Geçirildi Kaçak Tütün Mamulleri Ele Geçirildi

Bu duygu ve düşünceler ile tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını ve Kurban Bayramını tebrik ediyor, başta büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, bayramın getirdiği barış, sevgi ve hoşgörü atmosferinin tüm dünyayı sarmasını temenni ediyorum.'

Editör: Haber Merkezi