Yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 100 sporcunun katılacağı turnuvanın açılış seremonisi Cumartesi günü saat 15:00'da Pazar Spor Salonunda yapılacak. Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, 'Bu yıl 8.'si düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar Greko-Romen Güreş Turnuvası 2 gün boyunca Pazar Spor Salonu'nda devam edecektir.

TFF Başkanlığına Rizeli Aday TFF Başkanlığına Rizeli Aday

Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 5 ülke davet edildi. Türkiye dahil 6 ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rize'li olimpiyat şampiyonumuz adına 8.'si düzenlenecek turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rize'li ve Pazar'lı tüm güreş severleri Spor Salonu'na davet ediyoruz' dedi.
Adına düzenlenecek Güreş Turnuvası için Rize'ye gelecek olan Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim'in yanı sıra güreş camiasının birçok duayeni de konuk olarak şampiyonaya katılacak.

Editör: Haber Merkezi