3 günlük ziyaret kapsamında kentin turizm alanlarını gezecek olan 81 il yerel medya temsilcileri ilimizin Türkiye'de tanıtımını yapacak. Programın açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'da katılacak.

Rize'de başkalığını Aytekin Kalender, Başkan Yardımcılığını Muhammet Kaçar'ın yaptığı Rize Gençlik Spor Kültür Turizm ve Tanıtım Derneği ile Karadeniz Gazeteciler Federasyonu tarafından organize edilen Kültür ve Turizm Bakanlığı destekli gerçekleştirilen proje ile 81 İl Yerel Medyası Rize'de buluşuyor.

7 BÖLGE RİZE'DE BULUŞACAK
Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Bayrak'ın da destek verdiği proje ile ülkemizde her yıl yerli ve yabancı turistlerin ilgisinin arttığı, doğal güzellikleri, tarihi, kültürel değerleri ve zengin yöresel mutfağı ile Karadeniz Bölgesi'nin incisi Rize'nin turizm öğelerini 81 İl yerel medya temsilcileri aracılığı ile Türkiye'ye tanıtılacak. Proje ile Rize'nin çayı, turizm değerleri, kültürel varlıkları, tarihi dokusu, turizm destinasyon alanları ve yöre mutfağının zengin çeşitlerini medya aracılığı ile Türkiye'nin dört bir yanına ile buluşturulacak.



KÜLTÜREL KAYNAŞMA VE TURİZM GEZİSİ
Türkiye'nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine farklı kültürleri yaşayan medya temsilcileri Rize yöresinin kültürü ile tanışarak buradaki tanık olacakları doğal güzellikleri illerindeki yazılı ve görsel yerel medya aracılığı ile anlatacak. Farklı kültürlerin kaynaşmasına da katkı sağlamayı amaçlayan proje ile ilimizin turizm potansiyelinin tanıtımının yanında Rize'den tüm dünyaya birlik ve beraberlik mesajı da vermiş olacağız.

3 GÜN SÜRECEK
Program kapsamında düzenlenecek açılış törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'da katılacak. Programa katılacak medya temsilcileri Rize merkezin yanı sıra Fırtına Vadisi, Ayder Yaylası, İkizdere Vadisi gibi birçok alanı ziyaret edecek.3 gün sürecek programda davetliler Pazar akşamı Rize'den ayrılacak.

Çayeli Bakır Personeline Kanser Tarama Eğitimi Çayeli Bakır Personeline Kanser Tarama Eğitimi

Editör: Haber Merkezi