İl Başkanı Muhammed Avcı ve beraberindeki il Yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, belediye başkanları ve il genel meclis üyeleriyle birlikte Ankara'ya giderek, AK Parti'nin 2. olağan üstü kongresi sonrası Genel başkan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın A takımınında yer alan 2 Rizeli İsim Hayati Yazıcı ve Şaban Dişli'yi tebrik ettiler.

Kum Boşaltan Tır Dorsesi Yan Yattı Kum Boşaltan Tır Dorsesi Yan Yattı

AK Parti'nin 2. Olağan üstü büyük kongresi sonrasında İstanbul milletvekili Hayati Yazıcı Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına, Sakarya milletvekili Şaban Dişli ise Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilmişti.
Genel başkan yardımcıları Yazıcı ve Dişli Rizeli hemşerilerini genel merkezde ağırladı. Kendileriyle sohbet etti. İl başkanı Avcı Rize'den getirdikleri hediyeleri kendilerine takdim etti.İl Başkanı Avcı Rizeliler olarak Hayati Yazcı ve Şaban Dişlinin böylesi önemli görevler almasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.Genel başkan yardımcıları; Yazıcı ve Dişli de Rizeli hemşerilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi