İki takım arasında bugüne kadar bütün kulvarlarda oynanan 31 maçta Çaykur Rizespor 10, Atiker Konyaspor ise 9 kez sahadan galip ayrıldı. 12 maçta berabere sona erdi.

Söz konusu maçlarda Çaykur Rizespor rakip fileleri 38 kez havalandırırken kalesinde de 36 gol gördü.

Çaykur Rizespor ile Atiker Konyaspor'un Süper Lig'de karşılaştıkları 20 maçta ise Çaykur Rizespor 3, Atiker Konyaspor ise 7 galibiyet aldı. 10 maçta taraflar eşitliği bozamadı.

KONYASPOR'A KARŞI YENİLMEME SERİSİ

Çaykur Rizespor'un Süper Lig tarihinde evinde hiç mağlup olmadan en fazla karşılaştığı takım Atiker Konyaspor oldu. Yeşil-mavililerin ev sahipliğinde Süper Lig'de oynanan 10 maçın 3'ünü Çaykur Rizespor kazanırken 7 maçta beraberlikle sona erdi.

İki ekip son olarak Süper Lig'de 2016/2017 sezonunun 18'inci haftasında Konya'da karşı karşıya geldi. Bu mücadeleyi ev sahibi ekip Atiker Konyaspor 2-1 kazandı. Aynı sezon Rize'de oynanan mücadele ise 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Maçın hakemi Volkan Bayarslan ise 10'uncu kez Çaykur Rizespor'un maçını yönetecek. Bayarslan'ın yönettiği 9 maçta yeşil-mavililer 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

MUHTEMEL KADROLAR

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan - Jakub Brabec, Jaroslaw Jach, Orhan Ovacıklı, Mehmet Uslu - Ali Çamdalı, Robin Yalçın, Fernando Boldrin, Mustafa Saymak, Süleyman Koç - Vedat Muriç

Sakat: Aminu Umar, Musa Çağıran

Cezalı: Braian Samudio, Marwane Saadane

Atiker Konyaspor: Serkan Kırıntılı - Fallou Diagne, Uğur Demirok, Ferhat Öztorun, Nejc Skubic - Volkan Fındıklı, Jens Jonsson, Musa Araz, Ömer Ali Şahiner, Deni Milosevic - Mustapha Yatabare

Sakat: Ali Turan, Petar Filipovic, Paolo Hurtado

Cezalı: Yok

MAÇ BİLGİLERİ

Tarih ve Saat: 21 Ekim 2018 - 13:30

Stad: Çaykur Didi Stadyumu

Maçın Hakemleri: Volkan Bayarslan, Süleyman Özay (1.Yardımcı Hakem), Samet Çavuş (2.Yardımcı Hakem), Abdulkadir Bitigen (4.Hakem)

Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı Atmaca, 3 Maçta 12 Haftayı Geride Bıraktı

Yayın: beIN SPORTS 1

Editör: Haber Merkezi