1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

AK Parti'de Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı hafta sonu Rize'de düzenlenecek aday tanıtım toplantısı ile seçim startını verecek. CHP'den 1'inci sıra adayı olan Avukat Remzi Kazmaz'da hafta sonu Trabzon havalimanından oluşturacağı araç konvoyu ile kentte girerek Atatürk Anıtı'na sunacağı çelenkle seçim çalışması için start verecek. MHP'de ise adaylığı önceden açıklanan İl Başkanı Serkan Birben çalışmalara başladı. Köy ve mahalleleri dolaşarak seçmenle buluşan Birben, destek istiyor.

YAZICI, BAK VE AVCI KARIŞ KARIŞ GEZECEK
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Muhammed Avcı seçim startının verilmesinin ardından il, ilçe, köy ve mahalleleri gezerek vatandaşlarla buluşacak. Televizyon programları, gazete söyleşilerinin de yer alacağı programlarda adaylar ayrı ayrı programlar yürütecek, bazı ilçelerde ise topluca düzenlenecek programlara katılacak.

ERDOĞAN MİTİNG DÜZENLEYECEK
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'da Türkiye genelinde seçim mitinglerine başlıyor. Erdoğan'ın bu hafta sonu Erzurum'dan başlayacağı mitinglerine Karadeniz illerini de ekleyeceği Rize ve Trabzon'da da miting gerçekleştireceği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi