OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI
Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde yaşayan 29 yaşındaki Hakime Demir eşi 36 yaşındaki Deniz Demir'i terk ederek Rize'nin Fındıklı İlçesi Tepecik Köyü'ndeki baba evine gitti. Deniz Demir de, 30 Aralık tarihinde kayınpederinin Fındıklı ilçesindeki evine gitti. Ancak o günden sonra Deniz Demir'den bir daha haber alamayan yakınlarının ihbarı üzerine bölgede başlatılan çalışmalar sonuç vermedi ve Deniz Demir bulunamadı. Hakime Demir'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na başvurarak bir sığınma evine yerleştirildi.

2023'te Çay Fiyatları: Zamlar ve Yaş Çay Alım Fiyatı 2023'te Çay Fiyatları: Zamlar ve Yaş Çay Alım Fiyatı

ARACINA ALDI
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Fındıklı ilçesinde MOBESE kameraları görüntülerini inceleyen polis, Deniz Demir'in en son Siyasettin Özaydın'a ait RR169 PP Gürcistan plakalı otomobile bindiği belirledi. GSM operatörleri ile temasa geçen polis ikilinin cep telefonu sinyallerin son olarak Tepecik Köyü'nden geldiğini, Deniz Demir'in cep telefonu sinyalinin ise 17:58 sıralarında kesildiğini belirledi. Savcılık talimatı ile hakkında yakalama kararı çıkarılan ve gözaltına alınan Siyasettin Özaydın'ın otomobilinde kurşun nedeniyle oluştuğu sanılan bir delik ile kan izine rastlandı. İddiaya göre Siyasettin Özaydın'la Hakime Demir'in ilişkisi olduğu öne sürüldü.

SALDIRIYA UĞRADI
Polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında Rize'nin Pazar İlçesi'ne getirilen Siyasettin Özaydın, adliye girişi sırasında kayıp Deniz Demir'in yakınlarının saldırısına uğradı. Siyasettin Özaydın'ı güçlükle adliye binasına sokan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Editör: Haber Merkezi