Olay, bugün saat 13.45 sıralarında Rize Cumhuriyet Caddesi eski müftülük sitesi diye bilinen sokakta meydana geldi. Enişteleri ve teyze çocukları olduğunu öğrenilen İsmail P. kayınbiraderlerinin abisinin iş yerinin önüne gitti.

Burada kayın biraderleri İsmail ve Mahmut Beyhan ile tartışmaya başladı. Tartışma iş yerinin önündeki alana kadar devam etti. Olayın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail P. silahını çekerek kayınbiraderi İsmail ve Mahmut Beyhan 15 el kurşun sıktı. Çıkan çatışmada, İsmail Beyhan vücudundaki çeşitli yerlerden yara alarak yere yığıldı.

Mahmut Beyhan bacağından vurularak yaralandı. İsmail P. olay sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay yerinde seken kurşunlardan biri çevreden geçen 74 yaşında ki Harun K. 'yı da yaraladı. Bu kişi de sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.




Silah seslerini duyanların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans olay yerine sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontroller ardından yerde yatan İsmail Beyhan ve güçlükle ayakta duran Mahmut Beyhan hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan İsmail Beyhan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polisin olay yerinde inceleme başlattı. Mahmut Beyhan ve Harun K.'nın tedavilerine hastanede devam ediliyor.

Olayın ardından kaçan İsmail P.'yi bulmak için çalışma başlatan polis, soruşturmaya çok yönlü devam ediyor.


Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var? Rize'de Tek Başına Yaşayan Kaç Yaşlı Var?

Editör: Haber Merkezi