Rize 3-0'lık net bir sonuçla ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir destek vererek net bir mesaj verdi.
Seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla birlikte Memişağa parkında vatandaşlar yağmura rağmen kutlama yapmaya başladı.
Vatandaşlara bir araya gelen Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı, Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, AK Parti Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr.Reşat Kasap vatandaşlara seslendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, 'Rize'ye yakışan budur. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. Vatan, bayrak ve ezan söz konusu olduğunda her şey teferruattır Rize destan yazar. Yine bir destan yazdınız. Türkiye'nin en stratejik ve en önemli seçimini bu akşam aziz milletimiz sonuçlandırdı. İlk kutlamayı Rize yapıyor, Rize bunu hak etti. Bu seçimle Türkiye'nin geleceğinde büyük bir zemin oluşturdunuz' dedi.Gençlik ve Spor Bakanı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, 'Yine bir destan yazdınız. Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında Kaçkar dağları gibi dik duruyoruz. Biz yiğit adamı, uzun adamı, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyoruz. Onu yalnız bırakmayacağız. Onunla beraber olacağız.

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı, 'Rize'de AK Parti kurulduğu günden itibaren AK Parti gönüldaşları hep vefakar oldular. Allah hepinizden razı olsun. Yağmurun altında saatlerce kutlamayı bekleyen bütün hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum. Seçim kampanyası başladığı günden itibaren Rize'de kapı kapı dolaşarak Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatmaya çalışan tüm hanım kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Direklere bayrakları asmak için can siperane mücadele veren tüm genç kardeşlerimi saygıyla selamlıyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve milletvekillerine sahip çıkan tüm hemşehrilerimize canı gönülden teşekkürü borç biliyorum. Sizler görevinizi yaptınız artık görev sırası bizde. Bu akşamdan itibaren çalışma başlamıştır. Hizmet ve eser üretmek için çalışmak başlamıştır' dedi.

Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi Gazze'de Can Kaybı 32 bin 333'e Yükseldi

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 'Yine üzerinize düşeni yerine getirdiniz. Allah razı olsun sizden. Türkiye sizinle gurur duyuyor' dedi.AK Parti Rize Rize İl Başkan Vekili Ali Haydar Er, 'Hepinizden Allah razı olsun. Rize'nin yıkılmaz bir kale olduğunu gösterdiniz.' diye konuştu.Konuşmaların ardından vatandaşlar kutlamalara devam etti.

Editör: Haber Merkezi