Yeni Partinin kurulumu yaklaştıkça isimlerde yavaş yavaş netleşmeye başladı. Akşener'in kuracağı partinin Rize İl başkanlığı için en güçlü isim belli olduMeral Akşener'in 25 Ekim'de kuruluşunu açıklayacağı partinin Rize ayağını kimlerin oluşturacağı hakkında birçok isim gündeme geldi.

Partinin kurulumu yaklaştıkça isimlerde yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Öncelikle Meral Akşener'in kuracağı partinin MHP uzantısı olmamasına önem gösteren kurucu kadro, Yeni partinin her kesimden , her siyasi görüşten insanın dahil olabilmesi için büyük çaba gösteriyor.

RİZE'DE ESKİ ANAP TEKRAR BİRLEŞİYOR

Rize'de en güçlü ve birbirlerine en bağlı siyasi grup olan Eski Anap grubu tekrar birleşiyor. Alınan bilgiye göre eski Anavatan Partisi İl Başkanı Nusret Karaca etrafında birleşen Anap grubu yeni partiye üye çalışmalarına şimdiden başladı. Her siyasi görüşten vatandaşın içerisinde bulunacağı yeni bir siyasi akım oluşturmaya çalışan ekip çalışmaları titizlikle yürütüyor.

İL BAŞKANI NUSRET KARACA

Gemlik’te fırtına ve yağmur hayatı felç etti, tekneler alabora oldu Gemlik’te fırtına ve yağmur hayatı felç etti, tekneler alabora oldu

Rize gelini olan Meral Akşener'in kuracağı yeni partinin, Rize İl başkanı Nusret Karaca'nın olacağına kesin gözüyle bakılırken, 25 Ekim'de partinin isminin ve logosunun açıklanmasının ardından Rize'de de sürpriz isimler ile partinin açılışı yapılacak.

RİZE'DE SİYASİ DENGELER DEĞİŞECEK

Kurulacak yeni partide her siyasi görüşten insan olacağı ve Rize'de güçlü isimlerden oluşan bir yönetim kadrosu oluşacağı gelen bilgiler arasında.

Editör: Haber Merkezi