Elektrik ve Elektronikçiler Odası'nın genel kurulu Rize Esnaf Odaları Birliği toplantı salonunda yapıldı. Genel kurula; Rize Esnaf Odaları Birliği Başkan Vekili Ekrem Kılıç, Rize Şoförler Odası Başkanı Muzaffer Turan, Kasaplar ve Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Turgut, Kahveciler ve Büfeciler Odası Başkanı Alaeddin Turanlı, Madeni Sanatkarlar Odasi Başkanı Adem Tornacı, Fırıncılar Odası Başkanı Refik Kumbasar, Marangozlar Odası Başkanı Davut Soykan, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Gündoğan davetliler ve esnaflar katıldı.

Genel kuruldu yeniden başkan seçilen Aksoy yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: 'Bu yoğun iş gününde zaman ayırıp buraya gelerek genel kurulumuza katılan tüm esnaf ve sanatkar arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yeni dönemin herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Odamızda birçok meslek grubu barındırıyoruz. Odası olmayan bilgisayarcılar, kırtasiyeciler, saatçılar, grafik tasarımcılar, matbaacılar, fotoğrafçıları gibi meslekler bu odadan hizmet alıyorlar. Elekrtronik bizim birinci çalışma alanımız olmasının yanında diğer meslek gruplarına da destek olmaya çalışıyoruz.'

'DAHA İYİ HİZMET VERMEYE ÇALIŞACAĞIZ'
Asıl amacı elektrik olarak belirlenen odamız bir çok alanda yoğun mesai harcadığını dile getiren Aksoy: 'İlimize, ilçelerimize ve elektrik ve elektronikçiler odasına sahip olmayan Artvin'e kadar uzanan geniş bir kitleye hitap etmekteyiz. Sorunlarımız genellikle elektrikçi arkadaşlarla oluyor. Elektrikçi arkadaşlarla yaptığımız toplantılarda daha iyi çalışmak, daha iyi proje üretmek ve teknik alanda daha iyi hizmet vermek için çalışıyoruz. Elektronik ev aletleri satanların, telefoncuların, bilgisayarcıların hepsini katkı imkanlarımız doğrultusunda katkı sağlamak istiyoruz. Teknik anlamda yeni gelişen teknoloji konusunda, ustalığa adım atmak isteyenlerin yetişmesini ön ayak olmaktayız.' dedi.

YENİ YÖNETİM VE DENETLEME KURULU
Seçimde Güven Aksoy başkanlığında yönetim ve denetim Kurulu üyeleri seçildi. Yönetim kurulunda yer alan isimler şöyle: Gökay İnan, Nihat Parlak, Muhammet Hüseyin Kalafatoğlu, Kazım Cevahir, Aytekin Kalender, Aslan Başça.

Rize'de Kontrolden Çıkan Taksi, Bariyere Çarparak, Durdu Rize'de Kontrolden Çıkan Taksi, Bariyere Çarparak, Durdu

Denetleme kurulunda ise şu isimlerden oluştu: 'Tuğba Bekar, Ali Rıza Çoğalmış, Erdem İslamoğlu'

Yedek yönetim şu isimlerden oluştu: Hakan Alkan, Kenan Avcı, Süleyman Sukas, Mehmet Turna, Barış Ayhan, Muhammet Koç, Gündüz Paliç

Yedek denetleme kurulu ise: Kadir Dizdar, Atik Bakırcı, Hayat Uzun

Editör: Haber Merkezi