Genel kurulda konuşma yapan Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Güven Aksoy, kooperatifi ortaklarıyla beraber yönettiklerini söyleyerek, 'Biz bu kurumun ilimize en iyi şekilde hizmet etmesi için çalışıyoruz' dedi.
Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan mali genel kurula, Ankara ve çevre illerdeki Kooperatif başkanları, Rize'deki oda başkanları ve çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.

Genel Kurul divan seçimi ile başladı. Toplantıda divan başkanlığını Rize-Artvin Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Bölge Birliği Başkanı Tahsin Bekir Yazıcı yaptı. Faaliyet raporunu kooperatif yöneticisi Adem Tornacı, denetleme raporunu denetleme kurulu üyesi İshak Telci okudu. Gündem maddeleri, bilanço ve gelir gider hesapları ile 2016 yılı tahmini bütçesi görüşülüp oy birliği ile karara bağlandı.

ORTAKLARIMIZLA, YÖNETİMİMİZLE, ÇALIŞANLARIMIZLA BİR AİLEYİZ
Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Güven Aksoy, kooperatifin Türkiye geneline bakıldığında en güçlü kooperatiflerden biri olduğunu belirterek; 'Teknoloji kullanımı ve evrak takibi noktasında hassasiyetle çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız ve ekibimizin özverileri, ortaklarımızın geri dönüşleri ile başarıyı yakaladık. Biz ortaklarımızla yönetimimizle çalışanlarımızla bir aileyiz. Halk Bankası burada bizim paydaş kuruluşumuzdur. Bizim çalışmalarımızda desteklerinden dolayı müdürü ve personellerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Kooperatifimiz ilimize en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyor. Bu çalışmalarımızı daha ilerilere taşıyacağız. ' diye konuştu.



PROBLEMLERİN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇÖZÜMLER ARIYORUZ
Kooperatif olarak geçtiğimiz yılda ortaklarımızın yararına birçok yeniliğe imza attıklarına dikkat çeken Aksoy, '2016 itibariyle kooperatifimizin işlevi değişmiştir. Online sisteme geçiş yaptık. Daha çok banka taraflı yönetiliyoruz. Kooperatif ortaklarımız bu işleyişi öğrenmelerinde yarar var. Biz hiç bir ortağımızla kötü olmak istemiyoruz. Olabilecek problemlerin çözümü için sürekli diyalog yöntemiyle çözümler arıyoruz' ifadelerine yer verdi. Programın sunumunu Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Muhasebe Müdürü İsmet Azak yaptı.

Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak Rize’ye Gelenler ‘RİZE’ Yazısıyla Karşılaşacak


Editör: Haber Merkezi