Rize Yeni Sosyal Alanına Kavuşuyor Rize Yeni Sosyal Alanına Kavuşuyor

Aksoy, yeni yılda trafikle ilgili düzenlemeler ve 155 ihbar hattının vatandaş tarafından daha sık kullanımının geliştirilmesini amaçladıklarını belirterek 'Suç olan her şeyin ihbar edilmesini istiyoruz.' dedi.

53 Gazeteciler Derneği tarafından organize edilen ve her programda yeni bir konuk ile yapılan sohbet toplantılarında Rize'nin sorunları tartışılıyor. 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak, DHA Muhabiri Muhammet Kaçar, Rize Gündem Gazetesi sahiplerinden Aytekin Kalender, AA Muhabiri Muhittin Sandıkçı, Fikret Delal, İHA muhabiri Göktürk Fırat, TRT Muhabiri Meryem Şişman, Fırtına Gazetesi Yazı işleri müdürü Fikret Karabulut, , Çay tv den Bayram Ali Sarı ve Karadeniz Spor yazarı Selim Denizalp'in katıldığı sohbet toplantısının konuğu il Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy oldu.

Sea Garden de yapılan sohbet toplantısında Rize trafiği ve asayişi ile tüm genel konular konuşuldu. Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy sokak polisliğini sevdiğini bu nedenle halen kendisini Komiser Yardımcısı olarak gördüğünü belirterek 'Trafik sorunu Rizeli ile birlikte çözülecek, herkes ne yapabilirim demeli, bu şehirde yaşamanın bir sorumluluğu var. Asayiş konularında ise kesinlikle huzuru bozdurmayız. Bu yine Rizelilerin gayretleri ve bizim önlemlerimiz ile olacak. Asayiş ve diğer konularda Rizelilerin 155 i aramasını istiyoruz. Huzurlu bir kent için Rizelilerin desteğine ihtiyacımız var' dedi. 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ise ' Başka Rize yok, İlimizin bürokrat ve yöneticileri ile zaman zaman yapacağımız bu tür toplantılarda Rize'nin genel ve yerel sorunlarına vakıf oluyoruz. Çözme aşamasında gazeteciler olarak neler yapabiliriz. Bu şehir bizlerin ve bu şehre katkı sağlamak istiyoruz. Bu tür toplantılarımızı tüm bürokrat ve siyasilerimiz ile yapmaya devam edeceğiz' dedi.

Editör: Haber Merkezi