Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi Stajyerlik Yaptığı Çocuk Cerrahi Servisi'ni Renklendirdi

Marjinal bazı grupların başını çektiği sosyal medya örgütlenmesine karşı yine sosyal medya üzerinden yoğun bir karşı bir atak başlatıldı. Dakika dakika yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada oluşan bilgi kirliliğinin önüne geçmek için çaba içerisine girin isimlerden biri de Rize Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy oldu.

YANLIŞ BİLGİ VAR UYARISINDA BULUNDU
Sosyal medya üzerinden gruplara karı adeta operasyon başlatan Aksoy, şu paylaşımlarda bulundu:
'Rize'de Atamızın heykelinin bulunduğu yerden kaldırılması konusunda yanlış bir bilgi var. Uzun sürecek bir kent meydanı inşaatının ortasındaydı, etrafı bariyerlerle çevrili olarak. Uzunca bir süre orada tören de yapılamayacak durumda. Atamızın heykeli özenli bir şekilde valilik binamızın önünde oldukça büyük ve daha güzel, daha görünür en merkezi yere taşındı. Tamamen kaldırılmış ya da yakışmayan bir yere koyulmuş değil. Şu an bulunduğu yer eskisinden daha güzel ve daha anlamlı.'
Çankaya, Konya ve Bilecik Polis Okulu ile Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı gibi kritik yerlerde görev alan Aksoy'un paylaşımları kısa sürede binlerce takipçisi tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Bu paylaşımlarla sosyal medyadaki olumsuz kampanya da etkisini yitirdi.

Kaynak: Rize Gündem Gazetesi

Editör: Haber Merkezi