Mesajında, ümmet ve millet olarak bir kurban bayramının daha arifesinde bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim , ' Bizleri birbirine yakınlaştıran, yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı Mübarek Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramların toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği çok özel günlerdir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlayan, insanlık duygularımızı derinleştiren bayramlarımız, şüphesiz ülkemizin her bir köşesinde milli ve manevi değerlerimizin gereği olarak idrak edilmektedir.

IBAN’a Para Gönderirken Dikkat! IBAN’a Para Gönderirken Dikkat!

Allah'a yakınlaşmak' adına kestiğimiz kurbanlarımızı muhtaç ve yoksullarla paylaşarak İslam'ın verdiği kardeşlik ve yardımlaşma duygularını yaşadığımız bir zaman dilimindeyiz. Yeryüzündeki en büyük şeref Allah'a yakın olmaktır. Hz. İsmail'in teslimiyeti ile, Hz. İbrahim'in sadakatinin bilinciyle yerine getirdiğimiz kurban ibadeti, bizlerin Allah'a yakınlaşmasına bir vesiledir.
Ayrıca bu günler, Hac ibadetinin ifa edildiği, kültürleri ve coğrafyaları farklı milyonlarca Müslümanın, dualar eşliğinde, kardeşlik manzarası ortaya koyduğu günlerdir. Bu vesile ile Rizeli hacılarımız ve tüm hacılarımızın da ibadetlerinin kabul olmasını Rabb'imden niyaz ederim.

Bu duygu ve düşünceler hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık, huzur, sevgi ve esenlik getirmesini diliyorum.' dedi

Editör: Haber Merkezi