Rize’de Cinayet Şüphelileri Yakalandı Rize’de Cinayet Şüphelileri Yakalandı

Türk Kızılay'ı ile işbirliği içinde yapılan organizasyonda, öğrencilerin; öğrenci belgesi, adres bilgileri ve kimlik fotokopisi ile başvurmaları yeterli.

Rize Dernekler Federasyonu çok anlamlı bir çalışmaya imza atıyor. Ankara'da öğrenci evinde kalan Rizeli öğrencilere kumanya yardımı yapıyor. Türk Kızılay'ı ile işbirliği içinde yapılan organizasyonda, öğrencilerin; öğrenci belgesi, adres bilgileri ve kimlik fotokopisi ile başvurmaları yeterli.

Olağan kongresini tamamladıktan sonra hızla çalışmalara başlayan Muammer Bostan Başkanlığında ki; Rize Dernekleri Federasyonu yönetim kurulu, Memleketlerinden uzakta, gurbette Ankara'da Üniversite de okuyan Rizeli öğrencileri yalnız bırakmamak adına, onlarla gönül köprüsü kuruyor. Rize Dernekleri Federasyonu bu organizasyonla, hem Ankara'da ki Rizeli öğrencilerle iletişimi güçlendirmeyi hem de Ankara'da ikinci evlerinin Rize Dernekleri Federasyonu olmasını istiyor.Konuyla ilgili açıklama yapan Genel Başkan Muammer Bostan 'Türkiye'nin neresinden gelmiş olursa olsun Rizeli olan ve Ankara'da Üniversite okurken öğrenci evlerinde kalmak zorunda kalan gençlerimizin yanında olacağız.28 Şubat tarihine kadar başvuruları alacaklarını ve mart ayının ilk haftasında öğrencilerin adresine kumanyaların teslim edileceğini, bu hizmetin Ramazan ayında da tekrarlanacağını söyleyen BOSTAN, ayrıca Ramazan ayında her akşam Rizeli Öğrencilerle birlikte iftar açacaklarını söyledi.

Yetişmiş insan gücü biz Rizelilerin en büyük sermayesidir. Okullarını bitirdikten sonra devletimizin en güzel yerlerinde bürokrat olarak ya da iş hayatında girişimci, yönetici olarak ülkemize hizmet edecek olan bu gençlerimizin her zaman yanında olacağız onlarla birlikte faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz. Onlar bizim gururumuzdur. İnanıyorum ki bu gençlerimiz de iş hayatına atıldıklarında Rizeli gençlerimize destek olacaklardır' dedi.
Genel Başkan Muammer BOSTAN son olarakta, Rizeli hemşerilerimizin gurur duyacağı çalışmaları yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Evde kalan Rizeli öğrencilerin Rize Dernekler Federasyonu Akay cad.209 Kızılay-Bakanlıklar Ankara adresine, öğrenci belgesi,kimlik fotokopisi ve adres bilgileri ile beraber elden başvurmaları gerekiyor.

Editör: Haber Merkezi