İki takım futbolcuları sahaya ellerinde 'Öfkeyle değil saygıyla güzeldir futbol' yazılı pankartla çıktı. Pankart özellikle küfürlü tezahüratla gündeme gelen yeşil mavili bazı taraftarlara mesaj olarak yorumlandı.

KADRODA ZORUNLU DEĞİŞİKLİK
Çaykur Rizespor'da Ahmet İlhan ile Saadane cezalı oldukları gerekçesiyle kadroda yer almadı. Teknik direktör Hikmet Karaman Saadane'nin yerine ilk 11'de Petrucci kadroda yer verdi. Karaman Nosa'yı yedeğe çekerken yerine Jantscher'i ilk 11'e aldı.

ÇALIMBAY VE KARAMAN BİR ARADA
Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman karşılaşma öncesi Antalyaspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ile bir araya geldi. İki teknik adam birbirlerine başarılar diledi. Çaykur Rizesporlu oyuncularda eski teknik direktörleri Çalımbay'la hasret giderdi.



TARAFTARLAR YİNE YALNIZ BIRAKTI
Çaykur Rizespor'un Kayserispor maçı için yaptığı çağrı ile stadyumda taraftar sayısında artış sağlanmıştı. Ancak alınan mağlubiyet sonrası bu haftaki Antalyaspor maçı için bir maça davet kampanyası yapılmadı. Yeşil mavili taraftarlar her zaman olduğu gibi karşılaşmaya ilgi göstermedi. Tribünler bu maçta da boş kaldı.

BAL'da Rize Fırtınası BAL'da Rize Fırtınası

DENİZ KADAH GOLE SEVİNMEDİ
Çaykur Rizespor'un eski oyuncusu Deniz Kadah ilk kez eski takımına karşı Rize stadyumunda sahaya çıktı. Karşılaşma öncesi eski takım arkadaşları ile görüşen oyuncu karşılaşmanın 21'inci dakikasında attığı golden sonra sevinmedi. Kadah, attığı golden sonra kendi yarı sahasına döndü. Golcü oyuncu Antalya'daki maçta da takımının tek golünü atan oyuncuydu.

Editör: Haber Merkezi