Büyük Erkek, Genç Erkek, Master Erkek, Yıldız A, Yıldız B, Bayanlar olmak üzere toplam 6 kategoride yapılacak yarışlarda yarışmaya katılan bisiklet sporcuları 21 ile 38 Km arası pedal çevirecekler. 29 Ekim 2017 tarihinde saat 11.45 de Ardeşen Belediyesinin önünden başlayacak yarışma Kategorilere göre Çamlıhemşin Belediyesi ve Ayder yaylasında sona erecek olup yarışmalar sonunda dereceye giren sporculara Ardeşen Belediyesi, ÇAYKUR ve Salcano firmasının sponsorluğunda ödül verilecek.
Bu yıl 3'sü düzenlenecek Ödüllü Ardeşen- Çamlıhemşin ( Ayder ) Bisiklet Yol Yarışı hakkında açıklama yapan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK ' Bu yıl Ardeşen ve Çamlıhemşin Belediyelerimizin ev sahipliğinde 3.sünü düzeyeceğimiz yol yarışımız konusunda tüm hazırlıklarımız tamamladık artık geleneksel hale gelen Bisiklet yol yarışı faaliyetinde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Ardeşen ve Çamlıhemşin Kaymakamlıklarımıza, Ardeşen ve Çamlıhemşin Belediye Başkanlıklarımıza, Çaykur Genel Müdürlüğümüze, Salcano Bisiklet firmasına teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah kazasız ve kazananın dostluk olacağı bir yarış olur. ' dedi.

Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü Çayelispor, Giresun'dan 3 Puanla Döndü

Bisiklet yol yarışları ile ilgili kayıtlar devam etmek olup, Online erken kayıtlarını 26 Ekim 2017 Perşembe Gününe kadar 'Türkiye Bisiklet Federasyonu sitesi (http://bisiklet.gov.tr/ ) adresinden' yapabilecek.

Editör: Haber Merkezi