Temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Eskişehir Hentbol takımı ile 30 Ekim Pazar günü Eskişehir Porsuk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Maç öncesi hazırlıklarını Ardeşen MYO Salonu'nda devam eden Ardeşen GSK, yenilgiyle sonlanan Yenimahalle Bld. Spor maçının ardından üzerlerindeki olumsuz etkileri yok edip önlerindeki Eskişehir Hentbol maçının konsantre olmuş durumda.
Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Yenimahalle Bld. Spor maçını unuttuklarını ve Pazar günü oynayacakları Eskişehir Hentbol maçına konsantre olduklarını belirterek 'Eskişehir Hentbol maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Üzerimizdeki olumsuz havayı attık ve önümüzdeki maça odaklandık. Eskişehir'e kazanmaya gidiyoruz. Eskişehir Anadolu ve Osmangazi Üniversitesi'ndeki gençlerin daha önce bize olan desteklerinin farkındayız. Hem onları hem de Eskişehir'deki tüm hemşerilerimizi maça davet ediyoruz. İnşallah Eskişehir'den galibiyetle dönüp sonrasında evimizde oynayacağımız Trabzon Zağnosspor maçına hazırlanacağız.' Dedi.

Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet Çaykur Rizesporlu Sporculara Milli Davet



THF Bayanlar Hentbol Süper Ligi 6. Hafta Karşılaşması
Eskişehir Hentbol – Ardeşen GSK
30 Ekim Pazar – Saat 15:00
Eskişehir Porsuk Spor Salonu

Editör: Haber Merkezi