THF Bayanlar Süper Ligi'ndeki temsilcimiz Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü ligin 8. Haftasında Bursa deplasmanına gidiyor. 9 Kasım Çarşamba günü Osmangazi Bld. Spor ile karşılaşacak olan Ardeşen GSK son hazırlıklarını kendi sahasında yaptığı antrenmanlarla sürdürdü.

RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak? RAMS Başakşehir-Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Oynanacak?

Yapılan son antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Ardeşen GSK antrenörü Ali İhsan Tekin, hafta sonu oynayacakları Avrupa Challenge Kupası maçı öncesi ligde oynayacakları Osmangazi Bld. Spor maçından galip gelmeyi hedeflediklerini belirtti.
Tekin, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 'Şampiyonluk yolunda önemli rakiplerimizden olan Zağnosspor maçından galip gelmemiz bizim için iyi oldu. Şuan toplamamız gereken 14 puanın 11'ini toplayabildik ve bu bizim 3. Sırada olmamıza neden oldu. Avrupa maçından önce son lig maçımıza çıkıyoruz.

Yaptığı transferle ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken bir takım ile oynayacağız. Bursa Osmangazi maçından galip gelerek Avrupa Kupası maçına moralli çıkmak istiyoruz. Takımda her şey yolunda. Olga'nın dışında eksiğimiz yok. Çarşamba günü saat 16:00'da Bursa Dikkaldırım Spor Salonu'nda oynanacak olan Osmangazi Bld. Spor – Ardeşen GSK maçına Bursa ve civar illerdeki tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi