53 Gazeteciler Derneği'nde beraberinde kaptan Jelana ile oyuncu Gamze Haşimoğlu ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin, Avrupa kupalarının her zaman lig maçlarından farklı olduğunu belirterek ligdeki başarıların bazen perde arkasında kalabildiğini ancak Avrupa kupalarındaki başarıların her zaman yankı uyandırdığını söyledi.

KAZANMAK İSTİYORUZ
Geçen yıl Avrupa kupasında yendikleri Danimarka ekibinin liglerinde şampiyon olduğunu hatırlatan Tekin, 'Pazar günü saat 17:00'da Karadağ'ın Sani Lovgrand ekibi ile karşılaşacağız. İlk maçı evimizde oynayacağız. Rakibi kesinlikle küçümsemeyiz. Karadağ balkan ekolünde gelen oyuncularla kurulu.Küçümsenecek bir rakip değil. Rakibin kim olduğuna bakmaksızın mücadele ederek kazanmak arzusundayız. Tek sakat oyuncumuz var. Onun dışında eksiğimiz yok.' dedi.

Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor Rize İl Özel İdarespor, Ağrı Ekibini Ağırlıyor

FİNALE YÜKSELMEK HEDEFİMİZ
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Avrupa Kupalarında başarı sözü verdiklerini hatırlatan Tekin, 'Türkiye Kupası ve Süper Kupayı alarak verdiğimiz başarı sözünü yerine getirmiştik. Şimdi Avrupa kupalarında verdiğimiz başarı sözünü yerine getirmek istiyoruz. Avrupa kupalarında başarılı olup rakibimizi eleyerek ilk etapta 16 takım arasına daha sonrada finale kadar yükselmek istiyoruz.' dedi. Tekin taraftarlardan destek beklediklerini de sözlerine ekledi.

Editör: Haber Merkezi