Gerek Avrupa Kupalarında Gerek İse Türkiye Kupasın'da Hedeflerine Ulaşan Ardeşen GSK Başarılı Bir Sezonu Geride Bıraktı ve Lig'te İlk 4'ü Yakalamak İçin Başarılı Sonuçlar Almaya Devam Ediyor.

2017-2018 Bayanlar Hentbol Avrupa Challenge Kupası'nda İsviçre, Portekiz, İsviçTemsilcilerini Geçerek Yarı Final'e Kalmıştı. Hedefi Yarı Final Olan Avrupa Challenge Kupasın'da Yarı Final Maçına Çıkan Temsilcimiz, Polonya ile karşılaştı. İlk Maçını Ardeşen'de Oynayan Temsilcimiz Maçtan 5 Sayılık Bir Fark İle Galip Ayrıldı, Fakat Polonya'da Oynanan Karşılaşmada Ekibimiz Malesef 5 Sayının Üstünde Bir Mağlubiyetle Hedefi Olan Yarı Final'den Elendi.

2017-2018 Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasında İse, Grup Maçlarının Tümünü Alarak Adını Çeyrek Final'e Yazdırmayı Başaran Temsilcimiz Ardeşen GSK, Çeyrek Final'de Kastamonu Bel. SK İle Eşleşti. Erteleme Maçlarından dolayı Temsilcimiz Kastamonu Ekibiyle 4 Günde 2 Maça Çıktı. İlk Maçı Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maç Olan Karşılaşma'dan 5 Sayılık Bir Üstünlükle Galip Ayrılarak Rövanş Maçına Avantajlı Çıkmayı Başardı Fakat Avrupa Kupası Kaderimiz, Türkiye Kupasında da Karşımıza Çıktı. Çeyrek Final Rövanş Maçında Son Şampiyon Kastamonu, Temsilcimiz Ardeşen GSK'yı 5 Sayının Üstünde Bir Skor Üstünlüğü Sayesinde Turu Geçen Taraf Oldu.

Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek Pazarspor Bugün Eynesil'i Konuk Edecek

Bunların Yanı Sırı, Temsilcimiz Lig'te İddasını Sürdürmeye Devam Ediyor. Lig'te Uzun Süredir 7. Sırada Bulunan Temsilcimiz, Sezonun İkinci Yarısında Yapmış Olduğu Tüm Maçlardan Sadece 1 Mağlubiyet Alarak Başarılı Çizgilere İmza Attı ve Son Olarak Polatlı Belediye SK'yı Kendi Evinde Mağlup Ederek Rakiplerinin Gözünü Korkuttu. Bu Başarılı Sonuçlar Sayesinde Ardeşen GSK Lig'te Hedefi Olan İlk 3'lü Kovalamaya Devam Ediyor. Polatlı Galibiyetinden Sonra Temsilcimiz 7. Sıradan Kurtulup 5. Sıraya Yükselmeyi Başarmış Durumda. Lig'in Bitimine 3 Hafta Kala, Temsilcimiz Osmangazi Belediye SK, Muratpaşa Belediye SK ve İzmir BŞB ile Karşılaşacak. Alacağı 3 Galibiyet Sonucu Ardeşen GSK İlk 4'e Yükselerek Önümüzde ki Sezon Avrupa Kupalarına Kalmaya Hak Kazanacaktır.

Takımımız Ardeşen GSK, Bu Sezon Çok Başarılı Bir Performans Sergilemiştir. Avrupa Kupalarında Yarı Final Oynamış, Türkiye Kupasın'da Hedefleri Olan Çeyrek Final'e Çıkmış ve Lig Yolunda Emin Adımlarla İlerliyorlar. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, İş Adamı Sayın Ali Biberoğlu; 'Bu sene takımımız, kızlarımız, teknik ekibimiz çok başarılı işlere imza atarak, tüm sevenlerini mutlu etmiştir. Bizler takımımızla gurur duyuyoruz, bizlere ülke olarak bu gururu yaşattıkları için teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezon çok başka bir Ardeşen GSK olacak, yeni hedefler ve yeni kupa yollarında elimizden gelenin en iyisi için çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Takımımızı destekleyen, yanlız bırakmayan tüm sevenlerimize teşekkür ediyoruz..' dedi.

Editör: Haber Merkezi