Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi Güneysu Spor Süper Lig’e yükseldi

11 Aralık'ta Kastamonu Belediye Spor Kulübü ile deplasmanda 14 Aralık'ta Üsküdar Belediyespor Kulübü ile Ardeşen karşılaşacak olan Ardeşen GSK hazırlıklarını sürdürüyor. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ardeşen MYO Salonu'nda Antenörler Ali İhsan Tekin ve Şevki Demiroğlu yönetiminde antrenmanlarını sürdüren Ardeşen GSK'da moraller ik kritik maç öncesi yerinde.

Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin yaptığı açıklamada takımın son durumunu değerlendirdi. Takımda şuan 3 oyuncunun eksik olduğunu söyleyen Tekin 'İsveç'de düzenlenecek olan Avrupa Hentbol Şampiyonası'na ülkesi Hırvatistan ile katılacak olan Nata Jankovic, Türk Milli Takımımız ile Belarus'ta Dünya Şampiyonası eleme gurp maçlarında bulunan Neslihan ve Olha dışında takımımızda eksik oyuncu yok. Önümüzde iki önemli maç var. Ligde şuan puan sıralamasında bir üstümüzde olan Kastamonu Bld. Spor ile deplasmanda maç yapacağız ve 3 gün sonra da evimizde Üsküdar BSK ile karşılaşacağız. Bu iki maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. Bu yönde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.' Dedi.

Ardeşen GSK Antrenörü Ali İhsan Tekin, yarın (4 Aralık Pazar) İsviçre ile saat 12:00'de Belarus'ta Dünya Şampiyonası Avrupa Eleme Gurubu maçına çıkacak olan A Milli Bayan hentbol Takımımıza da başarılı dileyerek, play-off yolunda yarınki maçın önemine dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi