Rize'nin yük akı olan Ardeşen Gençlikspor (GSK)'da kulübün vitrin yüzü olan ve 4 sezon boyunca Türkiye'de ve Avrupa'da seyirci rekorları kırmasında önemli çalışmaların altında imzasını atan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü / Basın Sözcüsü Ömer Faruk Zenginal görevinden istifa etti.

Konuyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yapan Zenginal, yönetim kuruluna istifasını sunduğunu ve Yönetim Kurulu ile vardıkları mutabakat sonucu yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Sergen Yalçın: Bizim İçin Çok Sağlıklı Bir Oyun Olmadı Sergen Yalçın: Bizim İçin Çok Sağlıklı Bir Oyun Olmadı

Zenginal, 'Ardeşen GSK Yönetim Kurulu ile yaptığımız ve 'Son derece dostane ve samimi bir ortam içerisinde geçen görüşme de', yürütmekte olduğum 'Basın ve Halkla İlişkiler/ Basın Sözcülüğü' görevimden ayrılma kararı aldığımı ilettim. Kendileri ile vardığımız mutabakat sonucu karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Bu güne dek, 'Büyük Ardeşen GSK Ailesinin' bir ferdi olmanın mutluluğunu, onurunu ve gururunu hep yaşadım. Bu vesile ile başta kendileri ile çalışmaktan büyük zevk aldığım Yönetim Kurulu Başkanımız S.Rauf Oğuz'a ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dursun Yaşaroğlu ile Şaban Ali Biberoğlu'na bu güne dek bu kutsal görevi bana layık gördükleri ve güvendikleri için teşekkür ediyorum. Aynı zaman da, 4 sezon boyunca birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarıma, sporcu kardeşlerime, hentbol camiasının her bir bireyine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Tabii, en büyük teşekkürü ise, cefakar, vefakar ve hiç bir zaman takımını yalnız bırakmayan, 4 yıl boyunca büyük bir keyif ve uyum içerisinde en sıkı iletişim içerisinde bulunduğum taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum.' Dedi.

Zenginal 'Takımımıza, yeni ve yeni/yeni sezonlar da başarılar diliyorum.'

Editör: Haber Merkezi