AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal'ın girişimleri sonrasında Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Yamaçdere Köyü'nde 19 yıldır kapalı olan grup yolu açılıyor.Yamaçdere Köyü Muhtarı Ceylan Uçkan 'Milletvekilimiz Hasan Karal'a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onun katkıları çok büyük. ALLAH ondan razı olsun.' Dedi.

Rize'de 19 yıldır kapalı olan grup yolunun açılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü harekete geçti.

Ardeşen'in en büyük köylerinden olan, heyelan sonucu sürekli hasar gören ve 19 yıldır kapalı olan Yamaçdere Köyü grup yolunun açılması için Karayolları Bölge Müdürlüğü çalışmalara start verdi.

Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Bayramçavuş ile birlikte Karayolları Rize Şefi Ercan Çiçek'i Yamaçdere Köy Muhtarı Ceylan Uçkan ve vatandaşlar karşıladı.

Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, köyde yaşanan sorunlar ile ilgili Rize Şefi Ercan Çiçek ve Yamaçdere Köyü Muhtarı Ceylan Uçkan'dan bilgiler aldı.

Köy muhtarıyla birlikte bölgede incelemelerde bulunan Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, yolun bir an önce açılmasıyla ilgili talimatlarını verdi. Bu konuda Köy Muhtarı Ceylan Uçkan'ın gayretlerine dikkat çeken Karayolları Bölge Müdürü Selahattin Bayramçavuş, Rize Milletvekili Hasan Karal'ın konuya hakim olduğunu ve grup yolunu kullanan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında hassasiyetlerini dikkate aldıklarını söyledi.

Yamaçdere Köyü Muhtarı Ceylan Uçkan incelemeler sonrası yaptığı açıklamada 'Köyüm için kanayan bir yaraydı bu yolun kapalı olması. Çok çaba sarf ettik ve bu çabalarımızın sonucunu almanın mutluluğunu yaşıyorum. Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Selahattin Bayramçavuş ve Rize Şefi Sayın Ercan Çiçek köyümüze geldi. İncelemelerimizi yaptık. Bölge Müdürümüz Selahattin Bey incelemeleri sonrasında Ercan Bey'e gerekli talimatlarını vererek çalışmaların hızlandırılmasını istedi. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum.' dedi.

Yamaçdere Köyü Muhtarı Ceylan Uçkan: 'Milletvekilimiz Hasan Karal'a Şahsım Ve Köyüm Adına Şükranlarımı Sunuyorum'

Rize’de Hafta Sonu İçin Hava Durumu Tahmini Rize’de Hafta Sonu İçin Hava Durumu Tahmini

Çalışmaların bu safhaya gelmesinde çok önemli isimlerin katkısı olduğunu söyleyen Uçkan 'Bu anlamda teşekkür etmek istediğim kişiler var. Bunların başında gelen çok değerli AK Parti Rize Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal'a şahsım ve köyüm adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onun katkısı çok büyük. Sıkıntıyı kendisine anlatmak için Rize'de bulunduğu esnada yanına gittim. Beni dinledi, not aldı ve yapılması gerekenler noktasında istişarelerde bulunduk. Sonuçta talimatları çerçevesinde çalışmalar şuanda bu aşamaya kadar geldi. Rize için büyük bir şans olduğunu düşündüğüm Milletvekilimiz Sayın Hasan Karal'ın bölgesi ve hemşerileri için gecesini gündüzüne kattığını görmekteyim. Ayrıca belediye başkanımız Sayın Hakan Gültekin çok yardımcı oldu. Ne yapılması noktasında ekibi birlikte çalıştı. Bizlerle bir araya gelip yapılabilecekler noktasında görüşlerini bizleri iletti. İl Genel Meclisi Üyelerimiz Mehmet Yerebakan ve Zekeriya Bozkan'a da katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Köyümüz ve bölgemiz için hayırlı olsun.' İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi