102. Dönem Kaymakamlık kursu kura töreni İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımıyla gerçekleştirildi.Törende kaymakamlar kura çekimi yaparak yeni görev yerlerini belirledilerArdeşen'in Yetiştirmiş Olduğu Muhammet Öztabak İSE, Afyonkarahisar ilçesi, İscehisar İlçesine Kaymakam Olarak Atandı.Öztabak ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

Rize Kültür Sokağı’nda Neler Olacak? Rize Kültür Sokağı’nda Neler Olacak?

MUHAMMET ÖZTABAK KİMDİR?
1981 yılında Rize'nin Ardeşen İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ardeşen de tamamladı. 2003 yılında Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

2005-2013 yılları arasında Antalya ve Rize Sosyal Güvenlik il Müdürlüklerinde çeşitli unvanlarda görev yaptıktan sonra 2013 yılında İçişleri Bakanlığınca açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanıp Ordu Kaymakam Adayı olarak 'Mülki İdare Amirliği' mesleğine intisap etti.Ordu ilinde Valilik stajını, Amasya ili Suluova ilçesinde ve Çorum ili Sungurlu İlçesinde Refiklik stajını, Antalya ilinde ise Mülkiye Teftiş stajını tamamladı.Yurtdışı stajı için gönderildiği İngiltere'de 1 yıl süreyle ' University of Liverpool ' da dil eğitimi aldı. İngiliz Kamu Yönetimi üzerine çeşitli kamu kurumlarında incelemelerde bulundu.Nevşehir ili Acıgöl ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Evli olan Kaymakam Muhammet Öztabak İngilizce bilmektedir.

Editör: Haber Merkezi