Özbalcı, ilçe merkezi girişinde yapılan şehitlik anıtına diktikleri 40 metrelik bayrak direğine 96 metrekarelik Türk bayrağını çektiklerini belirtti.

Küçükçekmece'de Fabrika Yangını: Faciadan Dönüldü Küçükçekmece'de Fabrika Yangını: Faciadan Dönüldü

Anıtın da kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Özbalcı, 'Vatanı ve milleti için canını feda eden kahraman şehitlerimizi unutmamak ve unutturmamak adına anıt yaptırıyoruz. Anıttaki direğe de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bayrak çektik.' dedi.

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi birçok kahramanlık yaşandığına dikkati çeken Özbalcı, şunları kaydetti:

'Bunlardan en önemlilerinden biri Ömer Halisdemir'e ait. O, vatanının üzerine gelecek darbeyi tek başına savuşturmuş, ülkenin tarihini tek başına değiştirmiştir. Biz de şehitlik anıtımıza 15 Temmuz'da canını hiçe sayarak tarihin akışını değiştiren kahraman yiğidimizin ismini verdik. Bayrağımızı da tüm şehitlerimiz için göndere çektim. Anıtta şehit düşen Ladikli askerlerimizin de isimleri yer alacak. İnşallah anıtımızı en kısa sürede tamamlayacağız. Rabbim birliğimizi, bütünlüğümüzü, vatanımızı, bayrağımızı, milletimizi muhafaza eylesin. Tüm şehitlerimize da Allah'tan rahmet diliyorum.'

Editör: Haber Merkezi