Ç. Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Hakemi Açıklandı Ç. Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Hakemi Açıklandı

TFF 1.Lig'de 2. yarının ilk maçında Çaykur Rizespor deplasmanda GM Manisaspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla daha etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-mavililere galibiyeti getiren gollerin ikisini yeni transfer Vedat Muriç kaydederken, skoru belirleyen golü Samudio kaydetti.

Deplasmanda aldığı 3 puan ile 2.yarıya iyi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, puanını 34'e yükselterek zirve takibini sürdürdü. Ev sahibi GM Manisaspor ise bu sezon kendi evinde 5. yenilgisini alarak 11 puanda kaldı.

ÜZÜLMEZ: İYİ BİR GALİBİYET ALDIK

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kendileri adına iyi bir galibiyet aldıklarını belirtti.

İlk yarıda buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini aktaran Üzülmez, şunları kaydetti:

'Her şeye rağmen Manisaspor'u ortaya koyduğu mücadeleci futbolundan dolayı kutluyorum. Çok sıkıntılar yaşamalarına rağmen bugün oyuncu grubu elinden gelen gayreti, isteği gösterdi, formasına ve armasına sahip çıktı. Maalesef bu sıkıntılar ülkemizde son zamanlarda takımlarda artarak devam ediyor. Bizim açımızdan baktığınız zaman da iyi bir galibiyet. İstediğimiz 3 puandı. Oyunsal anlamda biraz daha kendimizi iyileştirmemiz gerekiyor. Ofansif anlamında yakalamış olduğumuz çok net gol pozisyonları var. Bunları değerlendirebilseydik ilk yarıda da maçı koparabilirdik. Her şeye rağmen oyuncularımı kutluyorum. Yolumuz uzun, çetin ve dikenli. Bu dikenli yolda zaman zaman böylesine sıkıntı yaşayacağımız maçlar olacaktır tabii ki ama önemli olan galibiyettir.'

Editör: Haber Merkezi