Spor Toto Süper Lig'in 12'inci haftasında Çaykur Rizespor, kendi sahasında lig lideri Medipol Başakşehir'i ağırlayacak. Geride kalan 11 haftada sadece Fenerbahçe'yi mağlup eden yeşil mavililer haftaya 8 puanla 17'nci sırada girdi. Çaykur Rizespor iç sahada oynadığı 5 maçta ise 1 galibiyet, 1 mağlubiyet alırken 3 maçta rakipleri ile berabere kaldı ve topladığı 8 puanın 6'sını kendi sahada oynadığı maçlarda topladı.

Atmaca, Kritik Maçtan Puansız Döndü Atmaca, Kritik Maçtan Puansız Döndü

Konuk ekip Medipol Başakşehir ise 11 haftada topladığı 24 puanla ligin zirvesinde yer alıyor. Son olarak kendi sahasında şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş'ı 1-0 yenen İstanbul temsilcisi, deplasmanda oynadığı 5 maçta ise 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

16.RANDEVU

Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir cumartesi günü toplamda 16'ncı kez birbirlerine rakip olacaklar. İki takım arasında bugüne kadar oyanan 15 maçta Çaykur Rizespor 7, Medipol Başakşehir ise 6 kez sahadan galip ayrıldı. 2 maçta berabere sona erdi.

Söz konusu maçlarda Çaykur Rizespor rakip fileleri 21 kez havalandırırken kalesinde de 20 gol gördü.

İki ekip son olarak Süper Lig'de 2016/2017 sezonunun 28'inci haftasında Rize'de karşı karşıya geldi. Bu mücadele 3-3 beraberlik ile sona erdi.

MUHTEMEL KADROLAR

Çaykur Rizespor: Gökhan Akkan - Jacub Brabec, Marwane Saadane, Mehmet Uslu, Orhan Ovacıklı - Ali Çamdalı, Robin Yalçın, Fernando Boldrin, Aminu Umar, Braian Samudio - Vedat Muriç

Sakat: Musa Çağıran

Cezalı: Yok

Medipol Başakşehir: Mert Günok - Manuel Costa, Alexandru Epureanu, Caiçara, Gael Clichy - İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Mossoro, Eljero Elia, Edin Visca - Riad Bajic

Sakat: Alparslan Erdem

Cezalı: Soner Aydoğdu

MAÇ BİLGİLERİ

Tarih ve Saat: 10 Kasım Cumartesi - 16:00

Stad: Çaykur Didi Stadyumu

Maçın Hakemleri: Halil Umut Meler, Kerem Ersoy (1.Yardımcı Hakem), Cevdet Kömürcüoğlu (2.Yardımcı Hakem), Koray Gençerler (4.Hakem)

Yayın: beIN SPORTS 1

Editör: Haber Merkezi