Spor Toto 1'inci Lig'de bitime 3 hafta kala en yakın rakibi Ümraniyespor'un 3 puan önünde liderliğini sürdüren Çaykur Rizespor'da Pazar günü oynanacak olan Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-Mavililer zorlu Akın Çorap Giresunspor maçının hazırlıkların Çaykur Didi Stadyumu'nda yaptığı antremanla sürdürdü. Antremanda futbolcuların istekli ve neşeli oldukları gözlemlendi. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez taktik antremanında oyuncularını sık sık uyardı ve isteklerini iletti.

'GOL KRALI' LİGİN EN GOLCÜ TAKIMINDA
Spor Toto 1'inci Lig'de geride kalan 31 haftada en golcü takım Çaykur Rizespor oldu. Yeşil-Mavililer 31 maçta rakip fileleri 62 kez havalandırdı.Akın Çorap Giresunspor maçı öncesi de Çaykur Rizespor'da yine golcülerin devreye girmesi bekleniliyor.

Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı Çaykur Rizespor-MKE Ankaragücü Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Sezon başında yeşil-mavililere kiralık olarak katılan ve takımın en çok gol atan aynı zamanda da ligin de 'Gol Kralı' olan Brain Samudio geride kalan haftalarda 18 gol kaydetti ve takımına Süper Lig yolunda büyük katkılar sağladı. Atmacaların devre arasında Gençlerbirliği'nden kadrosuna kattığı bir diğer forvet oyuncusu Vedat Muriç'te son haftalarda yükselen formu ile dikkat çekiyor.

Çaykur Rizespor forması ile çıktığı ilk 3 maçta 4 gol attıktan sonra 8 hafta suskun kalan Kosavalı forvet, son 3 haftada 4 gol daha kaydederek gol sayısını 8'e çıkardı. Samudio ve Muriç toplamda Çaykur Rizespor adına 26 gole imza atarakligin en efektif forvet hatlarından birini oluşturdu. Geçirdiği sakatlık nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen bir diğer forvet oyuncusu ve takım kaptanı Leonard Kweuke'de 7 gol ile takımına katkı sağladı.

Editör: Haber Merkezi