Rize'de bugünlerde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Rize Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti. Rize Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi'ni ziyarete gelen Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İshak Alim'i Kooperatif Başkanı Güven Aksoy yöneticileri Davut Soykan, Alaettin Turanlı ve Yaşar Karaca karşıladı.

Rize Milletvekili Hikmet Ayar ziyarette kooperatif yetkililerine vergi borcu affı ile ilgili bilgiler verdi.
Cumhurbaşkanı vergi cezası yapılandırma kanunu onayladığını hatırlatan Ayar, 'Vergi yapılandırılma kanunun yürürlüğe girmesi ile yaklaşık olarak 6,3 milyon vatandaşın yararlanmasını bekliyoruz. Vergi Borcu yapılandırma işlemi ile devlet kurumlarına olan birçok borcu içine alan kanun özellikle, gecikme faizleri, vergi ve vergi cezalarında affa gidiyor. Ayrıca taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı, gecikme zamları, gümrük vergileri, emlak vergisi çevre temizlik vergisi, trafik, askerlik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti, RTÜK idari para cezaları, Yurt-Kur öğrenim ve katkı kredisi alacakları, SGK prim borçlarının yanı sıra Belediyelerin alacakları da bu kapsamın içerisinde yer alıyor' diye konuştu.

ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor! ÇAYKUR’da Başvurular Yarın Başlıyor!

Ak Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ise 15 Temmuz ardından bizlerin yanında olarak ülkelerine sahip çıkan siz kooperatif yöneticilerine Rize esnafına teşekkür ettiklerini söyledi.
Rize Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi başkanı Güven Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Biz her zaman devletimize vatanımıza sahip çıkmak için bu görevleri üstlendik. 15 Temmuz ve yaşanan terör olayları birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirdi. Milletin güçlü duruşuyla bu olayların aşılacağına inanıyoruz. Terör dünyanın Türkiye üzerinde oynadığı bir oyun aslında bunu aşacak güçteyiz, çünkü bizim yürekli bir Cumhurbaşkanımız var' ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi