24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti'nin Rize'den çıkardığı 3 milletvekilinden biri olan Muhammed Avcı, seçim sonrası Rize'deki ziyaretlerini sürdürüyor. Avcı Rize'de yer alan esnaf teşkilatları başkanları ile bir araya geldi.

Avcı, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (RESOB) Başkanı Güven Aksoy ile birlikte birliğin toplantı salonunda incelemeler yaptı. Mevcut toplantı salonunun esnaflara hizmet verecek konumda olmadığını ve daha iyi hizmet verilebilmesi için bir an önce esnaflara yakışır bir şekilde dizayn edilmesi gerektiğini belirten RESOB Başkanı Aksoy, bu konuda Avcı'dan yardım istedi. Avcı da bu konuda RESOB Başkanı Aksoy'a söz vererek, 'Tüm oda başkanlarına, 26 oda başkanlığı, il ve ilçelere hitap eden bu toplantı salonunun Rize Ticaret ve Sanayi Odası'nda yer alan toplantı salonuna benzer daha modern ve güzel bir salona çevirmek için çalışmalara başlayacağız.' dedi.

'TELEFONUM 24 SAAT RİZELİLERE AÇIKTIR'

Rize’de Engelli Bireyler Sosyalleşiyor Rize’de Engelli Bireyler Sosyalleşiyor

Rize'de beklenenin üstünde bir oy aldıklarını belirten Avcı, 'Cumhurbaşkanımızın memleketine yakışır bir şekilde 3 milletvekilimizi de Ankara'ya gönderen Rize halkına çok teşekkür ediyorum. Bunun karşılığı olarak Rize halkına, esnafına ve sanatkarına hizmet edebilmek için gece gündüz çalışacağız. Telefonum 24 saat Rizelilere açıktır' ifadelerini kullandı.

'HER TÜRLÜ GÖRÜŞE AÇIĞIZ'

Yeni milletvekili seçilmesinden dolayı heyecan içersinde olduğunu söyleyen Avcı, 'Rize'ye ve Rize insanına hizmet edebilmek için büyük bir heyecan ve istek duyuyorum. Rize adına yapılacak çok işler var. Birlikte Rize'yi daha ileri taşımak için çalışacağız. Rize'nin menfaatine hizmet edecek her türlü öneriye ve görüşe açığız. Zaman zaman esnaf teşkilatları ile bir araya gelerek Rize'nin ve ilçelerin sorunlarını masaya yatırarak birlikte çözümler üreteceğiz. Çözüm odaklı çalışarak Rize'yi daha güzel noktalara taşıyacağız. Sayın birlik başkanımız görevine yeni seçilmiş heyecanlı ve tecrübeli bir dostumuz. Kendisine güveniyoruz ve başarılı olması için elimizden ne gelirse hem kendisine hem de esnaf teşkilatımıza gereken desteği vereceğiz.' diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Haber Merkezi