AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, 16 Nisan'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi anayasa değişikliği için vatandaşlarla bir araya gelmeye ve yeni sistemi anlatmaya devam ediyor. Rize şehir merkezinde esnafla buluşan İl Başkanı Avcı, anayasa değişikliğiyle birlikte ülkenin bölgesinde güçlü bir ülke konumuna geleceğini, hızlı işleyen istikrarlı bir yönetim sistemine sahip olacağını söyledi.

Deniz: Yaş Çay Alım Fiyatı 25 TL ile 28 TL Arasında Olmalı Deniz: Yaş Çay Alım Fiyatı 25 TL ile 28 TL Arasında Olmalı

'GENSORU VE GÜVENOYU MİLLETE DEVREDİLDİ'
Avcı, 'Gensorular meclisin çalışmalarını yavaşlatmak için kullanıldı. 1950'den bugüne kadar parlamentoda 484 gensoru verildi. Verilen gensoruların 480'i reddedildi. Bundan sonra gensoru da güvenoyu da millete devredilecek. Milletimiz sandıkta vereceği kararla yoluna devam edecek.' dedi.

'14 YILDA SAĞLANAN İSTİKRAR GARANTİ ALTINA ALINIYOR'
Avcı, 'AK Parti hükümetleri olarak 14 yılda sağladığımız istikrar ve kalkınmayı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle anayasal garanti altına alıyoruz. Milletimiz vesayet ve bürokratik engeller karşısında yavaşlamayacak. Üreten, gelişen ve büyüyen bir ülke olarak kararlılıkla hedeflerimize ulaşacağız' diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi