Rize'de Tarihi Konak Restore Edildi Rize'de Tarihi Konak Restore Edildi

İl başkanı Avcı ve Milletvekili Ayar, STK ziyaretleri kapsamında; Rize Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Güven Aksoy, Rize Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muammer Atılgan, Rize Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzaffer Turan ve TÜMSİAD başkanı Abdülbaki Fil'i ziyaret etti.

Ziyaretlerde Rize'deki projeler, Rize'nin sorunları, ülke gündemi ve pek çok konuda sohbetler edilerek görüş alış verişinde bulunuldu. İl başkanı Avcı STK başkanlarına 15 Temmuz ve sonrasında göstermiş oldukları destek ve duruşlarından dolayı teşekkür ederek, 'Hem 15 Temmuz için bir teşekkür hem de sizlerle hasbial edebilmek için ziyaretlerde bulunuyoruz. Teşekkür ziyaretleri planlamıştık bunların bir kısmını yaptık bir kısmını da yapamamıştık. Şimdi eksik bıraktıklarımız da tamamlamaya çalışıyoruz. Önümüzde çok yoğun bir program vardı bir türlü planlamayı gerçekleştiremedik. 15 Temmuz vesilesiyle de gösterdiğiniz ilgiden alakadan ve verdiğiniz desteden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz.' dedi

Milletvekili Ayar TBMM çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, başta anayasa çalışmaları olmak üzere TBMM'de ki çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Rize'deki yatırımların Ankara'daki takibi noktasında yaptıkları çalışmalarla ilgili de bilgiler verdi.
İl başkanı Avcı ve Milletvekili Ayar özellik son günlerde Rize gündeminde yer alan şehir hastanesinin yer konusuyla ilgi ise yapılan tartışmaların doğru olmadığını, önemli olan bu projenin en uygun yerde yapılması olduğunu vurguladılar. Meseleye bölgesel hassasiyetler yaklaşılmaması gerekildiğine değinerek hastane için ideal yer neresi olabilirler ilgi bakanlığın teknik bilgiler etrafında çalıştığını ve bu çalışmalar neticesinde bir kararın verileceğini ifade ederek böyle tartışmaların yatırıma zarar vereceğini dile getirdiler.
İl başkanı Avcı ve Milletvekili Ayar STK ziyaretlerinin yanı sıra SGK İl Müdürü Mustafa Bakırcı ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesine Dekan Prof. Dr. Şaban Şimşek'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.


Editör: Haber Merkezi