Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek Rize’de Uçuş Gösterisi Düzenlenecek

AK Parti Rize il başkanı Muhammed Avcı ve İl genel meclis başkanı Mehmet Kazancı beraberindeki İl yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yeni görevlerine atanan; PTT Başmüdürü Hızır Nur, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Halil Pehlivan ve MÜSİAD Başkanlığına seçilen Recep Taylan'ı makamlarında ziyaret ederek tebrik ettiler.
İl başkanı Avcı ve İl genel meclis başkanı Kazancı ilk olarak daha önce vekaleten yürüttüğü başmüdürlük görevine asaleten atanan PTT başmüdürü Hızır Nur'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar dilediler. Buradaki ziyaretin ardından Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu,'nu makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dileklerini ilettiler hem de il müdürlüğünün faaliyetleri hakkında bilgiler alarak sohbet ettiler.



İl başkanı Avcı ve Kazancı daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geçerek müdür yardımcısı Halil pehlivanı ziyaret ederek tebrik etiler. il Müdürü İdris Altuntaş da kendilerine eşlik etti. Ziyarette müdür yardımcısı Halil pehlivanı tebrik ederek İl müdürlüğünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler alındı. İl müdürü idris Altuntaş'ın verdiği bilgiler doğrultusunda Rize Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğü olarak Çocuk Hizmetleri, Engelli Hizmetleri, Yaşlı Hizmetleri, Kadın Hizmetleri, evde bakım, Sosyal Ekonomik Destek, Sosyal Yardımlar ve doğum yardımı gibi alanlarda Rize'de yılda 53 trilyonun üzerinde bir rakamın harcandığını ifade edildi

İl başkanı Avcı ve İl genel meclis başkanı Kazancı son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda MÜSİAD başkanlığına seçilen Recep Taylan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İl başkanı Avcı siyasette kader ortaklığı yaptığı ve il yönetiminde birilikte çalışma fırsatı bulduğu Recep Taylan'ın MÜSİAD başkanlığına seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, Taylan'ın MÜSİAD başkanı olarak Rize için önemli çalışmalar yapacağına inandığını ifade etti.


Editör: Haber Merkezi