Avcı mesajında şunları söyledi; Bundan tam 15 yıl önce Kurucu Genel Başkanımız, hemşehrimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde Kurulan AK Parti ve onun ak kadroları 'halka hizmet hakka hizmettir' anlayışıyla çıktığı bu kutlu yolda gücünü milletten alarak hak yolunda mücadele ederek ilk günkü azim ve inançla çalışmaya devam ediyor.

AK Parti'nin kurulduğu 14 Ağustos 2001 yılında bu yana geride bıraktığımız 15 yılda 5 genel seçim ve 3 yerel seçimde Türkiye'nin birinci partisi olmayı başardık. Milletin desteğiyle birlikte 15 yılda girmiş olduğu her seçimde oyunu arttırarak milletimizin güvenine mazhar oldu ve milletle kucaklaştı. AK Parti İktidarları döneminde yapılan yatırım hamleleriyle birlikte yeni Türkiye yolunda devasa adımlar atıldı. Sağlıktan eğitime, ulaşımdan ekonomiye pek çok alanda Türkiye'nin kaderini değiştirecek devrim niteliğinde projelere imza atıldı. Dünyayı hayran bırakan, Hayal denilecek projeler gerçekleştirildi. 80 yılda yapılamayan yatırımlar AK Parti iktidarı döneminde yapıldı.15. yılımızı kutlamanın mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde Milletten almış olduğumuz destekle birlikte milletin partisi olma yolunda kurucu genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve başbakanımız Sayın Binalı Yıldırım'ın önderliğinde ilerlemeye devam ediyoruz.

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye bir dünya ülkesi yolunda hızlı adımlarla ilerlerken dış güçler, içerdeki piyonlarını kullanarak 15 Temmuz günü darbe yapmak istediler. Bizlere bu kara günü yaşatan bu hainler AK Parti'nin bu ülkeye kattığı tüm kazanımları ve yatırımları bir hamlede çöpe atıp Türkiye'yi diğer Ortadoğu ülkelerinde yaptıkları gibi kaosa sürüklemek istediler. Fakat bu aziz millet buna izin vermeyip bu hainlerin alçak planlarını kafalarına geçirmiştir. Çanakkale ve Kurutuluş savaşında destanlar yazan bu aziz ve necip milletin torunları bir kez daha dünyaya örnek bir mücadele örneği göstererek şahadet için tankların, tüfeklerin ve uçakların önüne kendini atarak milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkmıştır. Bu mücadelede yüzlerce vatandaşımız şehit binlerce vatandaşımızda gazi olmuştur. 15 Temmuz gecesi sokağa çıkarak milleti, vatanı ve bayrağı için şehit olan vatandaşlarımızı da bu millet asla unutmayacaktır. Onlar bizim için en az Çanakkale ve kurtuluş savaşındaki şehitlerimiz kadar değerlidirler. Milletimiz bu süreçte birlik ve beraberlik için 27 gün boyunca meydanlarda demokrasi ve milli irade nöbeti tutarak vatanına ve bayrağına sahip çıkmıştır. Artık bundan sonra Türkiye ağanındaki bu prangalardan kurtularak daha hızlı ve daha emin adımlarla bir dünyanın en güçlü ülkelerinden biri olmaya emin adımlarla ilerleyecektir.

Market Çalışanına Kurşun Yağdırmıştı, Tutuklandı Market Çalışanına Kurşun Yağdırmıştı, Tutuklandı

Kurucu Genel Başkanımız ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve bugüne kadar çeşitli kademelerde görev almış tüm partililerimize minnet ve şükranlarımızı arz ediyor, partimizin 15. Kuruluş Yıl Dönümünün Teşkilatlarımıza ve bize desteğini artırarak devam ettiren Aziz Milletimize hayırlar getirmesini diliyorum.'
Muhammed AVCI
AK Parti Rize İl Başkanı

Editör: Haber Merkezi