İl Başkanı Avcı ramazan ayı boyunca ilçe teşkilatlarının düzenlemiş olduğu iftar programlarına katılmanın yanı sıra gittiği ilçelerde esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelmeye devam ediyor. İftar programlarından önce ve sonra ilçelerdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet ediyor. Bu ziyaretlerde ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri de kendisine eşlik ediyor.

İl Başkanı Avcı dünde İkizdere ilçe teşkilatının düzenlemiş olduğu iftar programına katıldı. iftardan önce İkizdere'de esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla kucaklaşırken iftardan sonra ise Kalkandere'ye geçerek buradaki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla çay içip sohbet etme imkanı bulan Avcı genel ve yerel konularda sohbetler ederek vatandaşların sorularını cevapladı.

İl başkanı Avcı Ramazan ayı boyunca ilçe teşkilatlarının düzenlemiş olduğu iftar programlarıyla hem teşkilatlarla bir araya geldiklerini hem de yaptıkları esnaf ziyaretleriyle birlikte vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı yakaladıklarını belitti. Birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının yüksek olduğu ramazan ayında hemşeriyle bir arada olmaktan dolayı duydukları memnuiyeti ifade etti.

Manevra Yapan Ambulans Kaldırıma Çarptı: 2 Yaralı Manevra Yapan Ambulans Kaldırıma Çarptı: 2 Yaralı

İl başkanı Avcı'nın ilçelerdeki bu ziyaretleri vatandaşlar tarafından takdir toplarken kendisine ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür edip duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi