Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir? Çay Tarımında Balık Yaprağının Önemi Nedir?

'MİLLETİN VERMEDİĞİ İKTİDARLARI GÖRMEYECEĞİZ'
Ayar yeni sistemle birlikte milletin kendini yönetecek olanları tayin edeceğini söyleyerek, 'Şu anki sistemde olan, milletvekillerinin yer değiştirmesiyle istenilen hükümetin oluşturulmasını istiyorlar. Bu devam etmeyecek. Milletin vermediği iktidarları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle birlikte iktidarda görmeyeceğiz. Hükümeti, iktidarı, yürütmeyi bundan sonra milletin ta kendisini tayin edecektir. Bundan dolayı endişe duyuyorlar' dedi.

'GÜVEN OYUNU DA GENSORUYU DA MİLLET VERECEK'
Ayar, 'Güven oyunu da gensoruyu da millet verecek. Seçilen hükümete imkan vereceğiz. Hükümet başarılı olursa millet devam der, yapmadığı taktirde millet ben değiştiriyorum diyecek' şeklinde konuştu.

'RİZE'DE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN HERKES BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR'
Ayar, 'Rize'de taş üstüne taş koyan herkes benim için değerlidir. Karadeniz sahil yolu Rizeli Başbakanımız Sayın Mesut Yılmaz'ın katkılarıyla başlamıştır. Biz iktidara gelmiş olduğumuzda o yol başlatılmamış olsaydı, biz o kadar hızlı bitiremeyebilirdik. Önceki iktidarlar tarafından fakülteler açılmamış olsaydı Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi bu gün olduğu iyi noktada olamayabilirdi. Demokrat Parti zamanından İzzet Akçal, Refah Partisi döneminde Şevki Yılmaz hizmetler etmiştir. O dönemlerde bu katkıyı veren insanlara teşekkür ediyoruz.' dedi.

'DEMİREL, ÖZAL, YAZICIOĞLU, ERBAKAN HATTA KILIÇDAROĞLU BİLE BAŞKANLIK SİSTEMİNİN GEREKLİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ'
Ayar eski siyasetçilerin de Başkanlık sisteminin gerekli olduğuna ilişkin açıklamaları olduğunu söyleyerek, 'Başkanlık sisteminin gerekli olduğunu dair Süleyman Demirel'in Cumhurbaşkanlığı döneminde, Turgut Özal'ın da Cumhurbaşkanlığı döneminde tarif ettiği ifadeler vardır. Hatta Sayın Kılıçdaroğlu'nun 1998'de SSK genel müdürüyken bu memleket başkanlık sistemi gelmeden düzelmez ifadesi vardır. Sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun başkanlık sistemiyle ilgili söylemleri var. Rahmetli Erbakan'ın 1973 seçim beyannamesinde yürütmenin güçlendirilmesi noktasında Başkanlık sistemine vurgu yapmıştır. Başkanlık sisteminin bu günkü sistemden daha doğru olduğunu söylemeyen kişi kalmamıştır.' Dedi.

Editör: Haber Merkezi