Rize Seçim Sonuçları 2024 - Rize’de Kim Kazandı? Rize Seçim Sonuçları 2024 - Rize’de Kim Kazandı?

KAYAK MERKEZİ SADECE AYDER'İ DEĞİL RİZEYİ İHYA EDECEK

Rize Turizmine öncülük eden Ayder'de yapılacak olan Kayak merkezi Ayder'in yanı sıra ilin bütün yaylalarına Turist akını yaşanmasına vesile olacak.

Dik yamaçlı vadileri, doruklara ulaşılabilir dağları, buzul golleri, zümrüt yeşili yaylaları, tarihi kemer köprüleri ve kaleleri, coşkun akan dereleri ile çok özel bir turizm beldesi olan Çamlıhemşin'de kayak ve trekking gibi hobi turizm etkinliğine uygun bir çok yayla mevcuttur.

AYDER RİZE'YE HAREKETLİLİK GETİRMİŞTİR

Ayder ve Çamlıhemşin'e bağlı yaylalarda yapılan şenliklerin ulusal basında yer bulması, yerel yönetimlerin yaptığı tanıtım faaliyetleri, bölge halkının ve kültürünün gizemli çekiciliği turizmde bir hareketlenmeyi de beraberinde getirmiştir.

RİZE TURİZMİN AÇILIŞ KAPISI AYDERDİR

Rize ilinde Ayder gibi marka olmuş bir Turizm beldesinin olması diğer yaylaları'nda Turizm'e kazandırılmamasına vesile olmuştur. Var olan turizm potansiyelinin Ayder öncülüğünde ortaya çıkartılmaya başlanmasıyla birlikte bölgeye olan iç turizm talebinde artış gözlenmiştir. Bunu doğal bir sonucu olarak da seyahat acenteleri kurularak bir hafta ile on gün arasında değişen sürelerde Rize ilçelerinin tamamını kapsayan turlar düzenlenmeye başlanmıştır.

AYDER YENİ AYDERLERİN ORTAYA ÇIKMASINDA ÖNCÜ OLACAK

Son zamanlarda Rize'nin bazı ilçelerinde ortaya atılan söylemlerin aksine İl Valisi Erdoğan Bektaş'ın önemli bir projesi olan 11 Ayder oluşturma gayreti Ayder'in yerini ve önemini bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Ayder yaylası kendi içinde hiç bir yayla veya hiçbir ilçeye rakip değil el ele verip Turizm faaliyetlerinin bütün ile yayılmasında öncülük etmeye hazır bir Turizm merkezidir. Aydersiz 11 Ayder projesinin hayata geçirilmesi hayalden öteye geçemez.

AYDER BİZE YENİ AYDERLER KAZANDIRACAK BUNA EMİN OLUN.

Bizler üzerimize düşen gayreti gösterirken karşımızda duruyor gibi görünen bazı parasına ve gücüne güvenenlere bir deyimimle cevap vermek isterim '' KAYAK MERKEZİNİ PARASI ve GÜCÜ OLAN DEĞİL AYDER GİBİ BİR MARKAYI ELİNDE BULUNDURAN HAK EDER'' saygılarımla...

Editör: Haber Merkezi