Bayburt, Şair Zihni Kent Ormanı parkında düzenlenen, 15 Temmuz şehitlerini anma ve 23'üncü Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat törenleri kapsamında Bayburt'ta bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, tören alanında konuşlanan Çaykur tanıtım, ikram ve reklam tırının üst balkonun, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'yla birlikte çıkarak törenlere katılan yüzlerce Bayburt'lu vatandaşı ve davetlileri selamladı.

Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı Rize'deki Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çaykur ikram ve tanıtım tırının üzerinde, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu ve Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'in de katıldığı özel bir televizyon kanalının canlı olarak yapmış olduğu yayına katıldılar.
Çaykur tırında gerçekleşen canlı yayın programının akabinde, Çaykur'un tanıtım ve ikram tırının birinci katında Maliye Bakanı Naci Ağbal'a, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu tarafından Çaykur'un üretmiş olduğu, siyah, yeşil ve beyaz organik çayların tanıtımı, ikramı ve hediyesi yapıldı.

Maliye Bakanı Ağbal, Çaykur tırını ziyaretinde yaptığı konuşmada, Çaykur'un ülkemizin güçlü ekonomik kuruluşlarından olduğunu, Çaykur markasıyla ve şimdi de organik tarım havzalarında üretmiş olduğu Çaykur organik çay çeşitleriyle yüzlerce ülkeye Türk çayını ihraç eder duruma gelmiştir. Bakan Ağbal, Ülkemizin en güçlü, en sağlıklı, en itibar çay markası konumunda olan Çaykur'un ayrıca farklı mesleklerde binlerce insanımıza istihdam imkanı sağladığını, bulunduğu bölgeye illerine ve Türk ekonomisine yüksek oranda katma değer kazandırdığını, her geçen yıl daha da büyüyerek bu ekonomik katma değeri yükselttiğini ifade etti.
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çaykur'un iyi yönetildiğini, Türk çayını tanıtım programları kapsamında bizzat ekibiyle birlikte Bayburt'ta kadar gelerek, bizlerle birlikte çeşitli açılış ve programlarımıza teşrif eden, gün boyunca Çaykur tırından Bayburtlu vatandaşlarımıza ve davetlilere çay ikramında bulunan, eski bakanlarımızdan ve ülkemizin saygın ve çalışkan bürokratlarından olan dostum, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu beye ve ekibine şahsım ve Bayburtlu hemşerilerim adına çok teşekkür ediyoruz.' dedi. HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Editör: Haber Merkezi