23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımı, finalde Fransa'yı 3-1 yenerek, ikinci kez dünya şampiyonluğuna ulaştı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımı'nı yayımladığı mesaj ile tebrik etti.Avustralya'nın Hobart kentinde düzenlenen organizasyonda Türkiye, finalde Fransa'yı 3-1 yenerek namağlup dünya şampiyonluğuna ulaştı. Şampiyonayı Fransa ikinci, Kolombiya ise üçüncü sırada bitirdi. Türkiye, 10 ülkenin mücadele ettiği şampiyonada grup etabını lider bitirmiş, çeyrek finalde Arjantin'i 12-0, yarı finalde de Kolombiya'yı 2-0 mağlup etmişti. 23 Yaş Altı Milli Takımı, 2015 yılında İspanya'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda da birincilik kupasını kazanma başarısı göstermişti.
Bakan Osman Aşkın Bak'tan 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımı'na TebrikGençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Dünya Şampiyonu olan 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımı'nı yayımladığı mesaj ile tebrik etti.

Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi Rize'de Karate Aday Hakem Kursu Sona Erdi

Bakan Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:'Avustralya'nın Hobart kentinde düzenlenen, 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Dünya Şampiyonasında birbirinden güçlü rakiplerini yenerek namağlup dünya şampiyonu olan Milli Takımımızı kutluyorum. 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımımızın ikinci kez Dünya Şampiyonu olması bizlere büyük bir gurur ve mutluluk yaşattı. Elde edilen başarıda emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum'

Editör: Haber Merkezi